Emre döktürmüşsün kardeşim yine ya maşallah Rabbim nazarlardan korusun ikisini de , ikisinden birini alsanda şöyle istanbula bir günlük gelsen misafir etsek diyorum
Gelecem kardeşim gelecem de merso ile gelmek istiyorum ama Volkan abiden endişe ediyorum kötü amaçlarına alet etmek istiyor makinayı
Emre döktürmüşsün kardeşim yine ya maşallah Rabbim nazarlardan korusun ikisini de , ikisinden birini alsanda şöyle istanbula bir günlük gelsen misafir etsek diyorum
Gelecem kardeşim gelecem de merso ile gelmek istiyorum ama Volkan abiden endişe ediyorum kötü amaçlarına alet etmek istiyor makinayı
ya sen gel biz tutarız onu
Tutarız kısmı biraz muallakta kardeşim
Yok yok gelecem inşallah ama işten güçten eve kendimi zor atar oldum bi fırsat bulsam kaçacam ama bırakmıyorlar artık siz geleceksiniz ben ağırlayacam kardeşim
ya sen gel biz tutarız onu
Tutarız kısmı biraz muallakta kardeşim
Yok yok gelecem inşallah ama işten güçten eve kendimi zor atar oldum bi fırsat bulsam kaçacam ama bırakmıyorlar artık siz geleceksiniz ben ağırlayacam kardeşim
Hay maşallah kardeşi allah nazarlardan korusun inşallah....
Şu v8 de bi deneyemedik
Eyvallah kardeşim Daha iyileri sana inşallah,
Gelde deneyelim
İnşallah..
İlk fırsatta deneyelim kardeşim,bu arada ordaki vosvoslar nedir
Burda ki bi komşumun ondada vosvos hastalşığı var alıyor yapıyor satıyor felan işte
Bitanede klasik vos vos alacam ondan göre göre hoşuma gider oldular iyice
Harika bi koleksiyon olur kardeşim,üstüne birde boxer Porcshe motor yerleştirdinmiydi tadından yenmez
Alırsam onuda safkan tutmaya özen gösteririm kardeşim eski araba orjinal hali ile güzel
güzel resimler ve iyi araçlar ile seyir ziyafeti için teşekkürler.
eski araba orjinal hali ile güzel elbette ve 500 sec de bulunan balık sırtı anten bence olmamış.
Yorum