Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu da benim canavar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu da benim canavar...

1 haftalık kullanım deneyiminden sonra tespitlerimi sizinle paylaşmak istedim ;

- Araç içi konsoldan çok çıtırtılar geliyor
    - Ses Sisteminin bass-tiz kalitesi hayal kırıklığı yarattı.
    - Yakıt tüketimi 39.5 ortalama hızda 10.5 lt /100km 'dir.
    - Lastik ebadları 245/35/19'dur, aracın kasislerden geçerken yada hafif bozuk yollarda kullanırken biraz serleştirmektedir. Çağrı bey'in tavsiye ettiği gibi lastikleri 245/40/19 ebatlarına en kısa zamanda değiştireceğim.

Yorum

çok kısa mesafelerde kullandınız aracı sanırım, tüketim değeri felaket
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        çok kısa mesafelerde kullandınız aracı sanırım, tüketim değeri felaket
        aynen dediğiniz gibi oldu
        bikere Gebze-Beylikdüzü yaptım, onun dışında sürekli şehiriçinin karmaşık trafiğindeyim.
        3. viteste çok nadir kullandım aracı..

Yorum

Yakıt tüketimi 39.5 ortalama hızda 10.5 lt /100km 'dir.

açıkçası benim anladığım bundan şu; bir kere bende yazmıştım, 1. viteste kalkarken anlık tüketim anında 39'a fırlıyoır sonra 2-3. vites derken gaza bastınmı hep 20'leri görüyor. Opel Astrada ise aynı kalkışlarda max. 8-9 lt yazıyor anlık tüketimde.. Ama benim araç şu and 8 lt'de ortamada. Çünkü kayseriden gidip almıştım aracıi beylikdüzüne 6,2 lt ile girdim sonra şehir içi ( beylikdüzü büyükçekmece yada avcılar falan ) git gide arttı tüketim ve şu anda 8 lt'deyim. şu anda toplamda 1,300 km yaptım daha ( 800'e yakını kayseri dönüşü )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orkinyos
            Yakıt tüketimi 39.5 ortalama hızda 10.5 lt /100km 'dir.

açıkçası benim anladığım bundan şu; bir kere bende yazmıştım, 1. viteste kalkarken anlık tüketim anında 39'a fırlıyoır sonra 2-3. vites derken gaza bastınmı hep 20'leri görüyor. Opel Astrada ise aynı kalkışlarda max. 8-9 lt yazıyor anlık tüketimde.. Ama benim araç şu and 8 lt'de ortamada. Çünkü kayseriden gidip almıştım aracıi beylikdüzüne 6,2 lt ile girdim sonra şehir içi ( beylikdüzü büyükçekmece yada avcılar falan ) git gide arttı tüketim ve şu anda 8 lt'deyim. şu anda toplamda 1,300 km yaptım daha ( 800'e yakını kayseri dönüşü )
            Aynen dediğiniz gibi oluyor.
            Özellikle Avcılar, Beylikdüzü ve Büyükçekmece trafiğinde aracı kullandığımda 1.viteste tüketim 35-39'a çıkıyor, 2. vitese geçtiğimde 13-16'ya düşüyor.
            Bizim buralarda 3. vitese atmak biraz zor, onu hiç söylemiyorum zaten

Yorum

Güle güle kullanın lsatikler ufak kalmış bir tek gerisi çok şık.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
              17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
              35GB5825  A Rh+

Yorum

Hayırlı OLsun. Keyifli Şürüşler.

Yorum

İşleniyor...
                X