Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Viperking's New Fx Coupe :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Viperking's New Fx Coupe

tabi sesi seversen yukarda yazdığım güzel spec yani polisle basın ağrır tabi filtre yeterde artar bile 18 jant ı takınca 5lik leri aman unutma tekrar hayırlı olsun cok sevindim vallahi

Yorum

Tekrar sağol MErt

İçimde hep Astra yı aramıyım korkusu vardı ama korku morku kalmadı artık artık cidden çok keyifli. Hele 2.0 olsa tadından yenmezdi diye düşünüyorum.

Bu arada sen yay işine taktın , jant alırsam yayları hediye bekliyorum senden

Yorum

araç 1.6'mıydı yoksa 2.0 mı? yakıt tüketimini de yazabilirmisin abi
        InsigniaTEAM

Yorum

alaksız ama bir sorum olacak;
          yeni kanun ile 2. el araç satış ve tescilinde neler değişti?
          benim de 2. el bir araç alma durumum var gündemde de..?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

@ Çağrı: 1.6 aldım, 2.0 'ın benzini ve vergisi korkuttu beni, e tabii 2.0 almam için bütçeyi de artırmam gerekecekti.

@Corail: Bu yeni kanunun sıkıntısını en çok ben çektim çünkü kanun çıktığı ertesi gün işlemleri yaptırdım ve daha elemanlar hiçbir şey bilmiyordu ve bi sürü aksilik çıktı.

Neyse sen içini rahat tut, artık herşey oturmuş durumda. Notere gidiyosun herşeyi onlar hallediyor. Sana geçici bir ruhsat veriyorlar, yeni ruhsatın ise posta ile adresine yollanıyor. Satış işlemi 35 TL, ruhsat işlemi 35 TL, eğer yeni plaka alacaksan o da sanırım 50-70TL arasında tutuyor.

Yorum

oo iyi iyiy zevkle geçicez seni desene
              F30 Sport+

Yorum

Insignia duruo ama

Yorum

hahaha coupeye bi GT2560R 0.5barda 190hp cepte

Yorum

Walla Mert, nette çok iyi plug-in Tubo kitler var 5bin tl civarına 150 hp alıyorlar, ahh ahh şu aracı daha uzun süre kullancak olsam para biriktirir alırdım, coupe + turbo inanılmaz keyifli olurdu

Yorum

5000 e olmuyor neyazıkkı ordan aldığınız mallar TRye girince eksik bir sürü sey cıkıyor birde aldığınız gibi takamıyorsunuz mutluka bi islem gerektiriyor üstüne bide 5000 e kalite olmuyor ne yazıkkı verilen headers 2 3 aya çatlıyor dayanamıyor basınclara turbolyarda öyle cin turboları hepsi pörtlüyor . ben pasaoğlunda yaptırmaya niyetlenmistim savas usta bana bi liste mail attı bunlar lazım diye hepsini kendi getirtcekti hepsi 1.sınıf ürünlerdi 12000TL yi buluyorduki göstergesinden AEM fic beyine kadar beyini yapacak DR.ECU nun map ücretide icindeydi ben hic uğrasmıyacaktım listeyi bulsam yollardım da bulamadım sana eksoz borusundan yonaka intercooler a falan hep iyi mallarla 12k oluyor he ben cıkma 2.el bulur hallederim derseniz 7 8 e bulur ama ucuz etin yahnisi sözkonusu ön arabanın tek dezavantajı kafadan kayma sorunudur. arkadas itisl olsa tadından yenmez bende zaten satmazdım. size tavsiyem motorunu ellemeden binmenizdir sanzımanı biraz sıkıntılıdır cabuk kırılır ben kırmıstım 3.disliyi vites cubuğu kırılır onun yerine ebaydan 100dolar gibi shortshift takmanızı önerrim cok zevkli oluyor ozaman .bide ön arka kule gergilernini aman unutmayalım tabiki 5.lik yaylarımızıda sonra viraj yapmanın zevki coookk baska oluyor arabaya bakıs acınız değisiyor vallahi cabasında yanında böbrek tası nızı falan düsürüyor cok faydalı yani

Yorum

Walla Mert dediğim gibi aslında çok keyifli bir proje arabası olabilirmiş, ama maalesef o kdar uzun süre kalmayack bende, ha bişi olur sayısaldan vs para çıkarsa o ayrı tabii

Yorum

viperking duygularınla hareket ederek yanlış bir iş yapmadığını düşünüyorum.

beni hell den tanıyosun renk konusunda yorum yapmıyorum bak

güle güle kullan

Yorum

Eğer almasaydım ilerde hep içimde kalacaktı, o yüzden iyi ki almışım. Şansıma korkularımın hiç biri çıkmadı ve şimdi keşke daha erken alsaymışım diyorum.

Renge gelince özllikle kırmızı aldım, gri bulsam belki düşünebilirdim ama ider renkleri (mavi-siyh vs) pek hoşuma gitmiyor zaten

Yorum

Selamlar,

Uzun zamandır yapmak istediğim boya koruma işlemini, gerçekleştirdim. Uygulamayı şu sırada yaptım

1- İç-dış yıkama
                              2- Çok amaçlı temizleyici + kil uygulaması
                              3-Dış yıkama
                              3- Dolgu özellikli pasta ile pastalama işlemi
                              4- Teflon bazlı cila ile cilalama

Uygulamanın ilk maddesi hariç tümünü elle kendim yaptım. Oldukça yorucu ve sabır isteyen bir iş ancak aldığım sonuca değdi doğrusu. Otoparkta 1-2 resim çektim, daha sonra güzel mekanlar bulup prof. fotoları da burdan paylaşacağım.

İşte resimler:

Yorum

HAzır bu kadar uğraşmışken bir de filtre alayım dedim. Bütçe yüzünden şimdilik JSV nin yıkanabilir filtresini alıp short ram yaptım. Filtrenin giriş ağzı 70mm, plastik bir adaptör ve kelepçiler ile orjinal filtrenin yerine taktım. Orjinal filtrenin alt kutusuna dikkat ederseniz davlunbazın ordan soğuk hava taşıyan bir boruya bağlantılı. Bu boru açık filtreye de yeteri kadar soğuk hava sağlıyor diye düşünüyorum.

Filtrenin sesinden çok memnunum, özellikle gaza ani yüklenmelerde çok hoş bir homurtu duyuluyor.

İşte Resimler:

Yorum

İşleniyor...
                                X