Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Viperking's New Fx Coupe :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Viperking's New Fx Coupe :)

Uzun zamandır daha dikkat çekici ve coupe karoserli bir araç arıyordum. Gönlüm e46 3 serisi CI dan yanaydı ama bütçeme uygun ve az km yapmış olanını bulamadım. 2. tercihim ise FX Coupe du.

Aldığım FX 2008 model ve 16500km deydi. Aldığımı eleman neredeyse hiç kullanmamış. Opel den sonra malzeme kalitesi ve perf kaygılarım vardı, açıkçası astra yı aramakatan korktum. Ama şimdi iyiki almışım diyorum, oldukça keyifli ve dikkat çekici bir araç.

Yeni kanun yüzünden satışını üzerine almam biraz uzun sürdü. Dün nihayet satışını aldım ve şu an geçici ruhsatı ile kullanıyorum.

İşte resimler:

Ynt: Viperking's New Fx Coupe

Yorum

hadi hayırlı olsun abi, içine sinmiştir en azından. hemde ilerde almadığına pişman olmazsın.
      yanlız bir ara fotoları 1024 yada 800 piksele düşürebilirmisin, sayfa boyutunu kat kat küçültmeme rağmen yine de tam olarak ekrana sığmadı fotolar normal boyutta aracın yarısını bile göremiyoruz
      InsigniaTEAM

Yorum

Sağol Çağrı,

Resim boutu otomatik küçülür sanıştım ama olmadı en kısa sürede küçültürüm

Yorum

Niye arabadan çok tekerleri yada etrafı çektiniz dknow
          İnsan bi fx görmek ister ama fx yok denecek kadar az
          Neyse hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun..

Yorum

ya aslında arabayı çektim de çağrı nın dediği gibi boyut yüzünden resimlerim tamamı sayfaya sığmaddı, resize yaptıktan sonra tekrar koyacağım

Yorum

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız günler dilerim..
              resimleri görmek için .. resim üstüne gelin sağ tuşla tıklayın resme bak seçin seyredin)
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

oooOO hayırlı olsun bilirim o duyguyu ya kazasızbelasız aman aman yanlız fotoların boyutları küçük olmus 12431523 x 4215251 koyarsanız daha net görebiliriz

Yorum

Hepinize teşekkürler,

Bu arada resim boyutlarını değiştirdim

Yorum

Renk süper
                    Buna Kırmızı şeritli siyah bi jant süper olur kanımca
                    Tekrar hayırlı olsun..

Yorum

hemen ön plakayı iptal ve plakalıkları sökelim tuscani logolar eicbach 5cm yay,

Yorum

Bu sefer yay düşünmüyorum, astra da tecrübe ettim o işi Zaten bu aracın orjinal süspansiyonu bayaa sert karakterli, bir de yayla düşünemiyorum.

Uzun süre binecek olsam aklımda güzel düşünceler var ama ben Cold Air Intake, xenon ve belki chip+cat-back ile yetinirim sanırım.

Tuscani logosu güzel olabilir, nerden bulabileceğim hakkında fikrin var mı ?

Yorum

hayırlı olsun birazda içiniz çekseydiniz keşke..
                          F30 Sport+

Yorum

chipten uzak dur tecrübeyle solüyorum .yay gerekli bence karakteri değisiyor resmen, cold air e gerek yok short ucunada bi aem takarsın yeterli, eksoz içinse OTTO son, 51mm düz boru, cat iptali , oldkca güzel ses oluyor

Yorum

Mert dediğin şekilde çok bağırır gibi geliyor bence filtre yeterli olur. bide ucuz yoll siyah 18'' jant bulabilsem bana yeter

Yorum

İşleniyor...
                              X