volkanın fotojenık resımlerı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
volkandan kareler
Collapse
X
-
Ynt: volkandan kareler
arkadaşlar erhan beni araba yıkarken cekti ama bende onu yıkarken videolar çektim az kaldı görürsünüz birazdan haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozkanckirmizi ve mavi uyumu
bilenler bilir, biri eyup sultanda digeri ikitelli sanayide
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
ya Volkan sen vallahi beni gülmekten öldürüyorsun......Allahtan bizlesin yoksa kime gülecektik....
Yorum
-
Vooooooolkaaaaan valla çookk muhteşem kareler, ihihi ihihi muhaha bune hal, Allah iyiliğini versin emi muhaha muhaha muhaha muhaha
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetABOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVV GÖBEĞE BAK GÖBEĞE ))2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: ozkanckirmizi ve mavi uyumu
bilenler bilir, biri eyup sultanda digeri ikitelli sanayide
Simdi diyorum ki sen Eyup sultanda gordun. Erhan da ikitelli sanayi de.
anlamadiysan arayip anlatayim sana. )
Yorum
-
Abi teşekkür ederim. Almayayım, alanada mani olmayayım.
Öyle bir göbeğe hevesim yok.
Orjinal yazı sahibi: SufyOrjinal yazı sahibi: mehmetABOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVV GÖBEĞE BAK GÖBEĞE ))2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum