OPC 5000 ile akşam bi kaç tur attık, Ali abi geçerken uğradı sağolsun, araç çok agresif olmuş, şuan rodajda yaklaşık 300 hp civarı ama bu güç bile fazlasıyla kendini hissettiriyor, 650 hp olunca düşünemiyorum en çok beğendiğim ise motor sesi oldu, oldukça tok bi sese sahip, sesinden motor gücünü anlayabiliyorsunuz, Allah kaza bela vermesin, Maşallah diyelim...
hasanım o yuklemeyı sana yapsalar sen bıle homurdarsın haha
yükletene değil, yükleyene bakmak lazım, bak sana yükleyemediler bile, şimdi kendine nerde yükletsem diye düşünüyosun kara kara, senin işinde zor kardeşim
yükletene değil, yükleyene bakmak lazım, bak sana yükleyemediler bile, şimdi kendine nerde yükletsem diye düşünüyosun kara kara, senin işinde zor kardeşim
hasanım erhana ben yükleeceğim ama kaldıramıyor henüz kaldırmasını öğrensin ben kaldırırm desin yüklücem ben ona tanıdığım bi yer var...
hasanım erhana ben yükleeceğim ama kaldıramıyor henüz kaldırmasını öğrensin ben kaldırırm desin yüklücem ben ona tanıdığım bi yer var...
erhanın motoruna ne kadar yükleme yapılacağı belli, bunun üzerinde bi yükleme yapmaya çalışırsan ne olucağı ortada, daha önce denedi zaten sonuç hüsran oldu, o yüzden fazla zorlamamak lazım bence, alabileceği kapasite belli zaten, daha fazla yükleme yapılmaya çalışılırsa o motordan hayır gelmez, patlar, conta yakar, bi daha conta filan tutmaz, yağ yakar, hava kaçırır vs.vs. bence sende fazla yüklencem diye heveslenme ortağına
Yorum