Erhaan motor dedigin boyle yapilir toplanir bak butun takilan civalatalar bile ozel. iscilikte oyle , bi kendi headersinin isciligine bak bide alininkine oyle yalap sap alel acele dandik yaptirirsan sonrada tekrar sokersin boyle. Sana bir hikaye benden .. bir gun koyun telden atlarken hafif kici gorunmus bunun uzerine koyunda keciye demiski bre gafil keci senin kicin 24saat acik kime laf ediyon demis anladinmi bu laflardan bir sey erhancim haha haha
Hiç Bulaşmadan Sadece Okumak Laazım, Allah Muhafaza
Erhaan motor dedigin boyle yapilir toplanir bak butun takilan civalatalar bile ozel. iscilikte oyle , bi kendi headersinin isciligine bak bide alininkine oyle yalap sap alel acele dandik yaptirirsan sonrada tekrar sokersin boyle. Sana bir hikaye benden .. bir gun koyun telden atlarken hafif kici gorunmus bunun uzerine koyunda keciye demiski bre gafil keci senin kicin 24saat acik kime laf ediyon demis anladinmi bu laflardan bir sey erhancim haha haha
volkancıgım yıne bos bos konusmaya baslamısın headersı alının kını yapan yaptı ondan sonra işçilikten bahsedeıyorsun komık ınsan
volkancıgım yıne bos bos konusmaya baslamısın headersı alının kını yapan yaptı ondan sonra işçilikten bahsedeıyorsun komık ınsan
ee ozaman ikinizin headersinin yapan ayni firmaysa senin araci pek onsememis bundan bi halt olmuyacagini anlamis demekki bi senin headersa bak bide alininkine koysana iki fotoyu yanyana insanlarda gorsun dogrumu diyorum yanlismi diyorum komik cocuk seni muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Ulan erhan bide bos bos konusuyorsun diyorsun yahu yavrucum senin hicmi yuzun kizarmaz aliyle dalga gectigin gunleri unuttunmu daha senin araban cikmaz kolay kolay benim araba 2ayda bitti bak diye girgir gecmiyormuydun simdiyse senin arabaya yapilan hersey fiyasko oldu gercekleri soylincede bos bos konusuyorsun diyorsun benden sana.. bir atasozude daha .. hizli kosan atin boku seyrek dusermis.. muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
abi hayırlı olsun biz mtr gördük bukadar haşmetli geldi bize bide yolda sesini duysak yazacak bişey bulamayız
benim motorla kaldırırız artık bu arabayı nedersin abi haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum