Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC 5000 Modifiye öncesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: OPC 5000 Modifiye öncesi

Mustafa profesyonel makine ile de bir sıksan iyi olur
    Sonra yeri gelince paylaşalım ibreti alem olsun.
    Hayırlı olsun ve keyfine keyf katsın Ali aga.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

10 numara ali hocam Allah agiz tadiyla binmeyi nasip eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ali abi sayende youtube da OPC vs M3 gibi videolar olacak

Yorum

Hayal ettim bir an Insigniateam logolu T-shirtlerimizi , çoraplarımızı giyimişiz. Üstümüze şık bir pantolon da var tabi İstanbul park F1 pistindeyiz. 700 hp OPC sürüşünde.
          Roketin içine binmiş gidiyormuşuz gibi ivmeleniyoruz.
          Heycandan kalpler güp güp atıyor. Off of başka bir dünya .
          Merak ettim son hız ne olur acaba?
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Allah hepınızden razı olsun dostlarım,sagolun varolun...

Yorum

İnşallah yaptığın tüm modifikasyonların tam listesini de yayınlarsın Ali abi. Eğer yaptıysan, özellikle baskı balata yada şanzıman üzerinde yaptıklarını çok merak ediyorum
              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                Mustafa profesyonel makine ile de bir sıksan iyi olur
                Sonra yeri gelince paylaşalım ibreti alem olsun.
                Hayırlı olsun ve keyfine keyf katsın Ali aga.
                Ali abi isterse tabiki seve seve çekeriz en özel fotoğraflarını
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Of Beee...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
                    Orjinal yazı sahibi: volkan
                    Hicte guzel iscilik yok valla ali sen bide erhanin arabasinin fotolarini gorucektin ne guzel isciligi vardi buda birseymi haha haha
                    volkanım baskasının seyıyle gerdege gırmne sende yap ona gore konusalım haha
                    bizim oralarda birinin lafini tekrarliyana gorenden got koparan derler benim dedigim lafi banami satiyon uckagitci hem ben sana alinin arabayi ovmuyorumki seninki ne oldu onu soruyorum hani sende boyle fotolar cekmistin ya intercolerin onden gozukusu diyodun buda buyuk turbom diyodunne oldu kanka oldumu 300bg hee canim muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

volkanım sen yıne anlamıyorsun alının arabası ovulecek noktada zatenn allaha kaza belası vermesın dıyım takrardan

benım anlamadıgım olay ben denedım olmadı sen alının seyıyıle gerdege gırme dıyorum ve bunu anlamıyorsun ben baskasının lafınıda baskasaına satmıyorum o dakıka o laf yerındeydı

bende sana dıyorumkı sende yaptır olursa konusalım bana bos bos laf kalabalıgı yapma

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

ben senın gıbı cakma ıslerle ugrasmıyorum

baskı balatan cakma turbon cakma ıntercool cakma daha ne dıyımkı ben sana

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

erhan yerinde olsam bu tarz konulara bi daha bişey yazmazdım volkan abi haklı
                          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            ortagım haklı olması ıcın kendınınde yaptırması lazım alı motor yapısıyla benım motor yapım aynı degıl bunu kenDIsıde bılıyor benım ona anlatmak ıstedıgım bu ama anlamıyor yıne bendede hanı baska araba opc veya ımpereza ve evo gıbı araba olsa motor yapılandırmasını gorurdu ben ona dıyorumkı baskasının arabasını bana ovundurmesın haha haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

goruyorsun gokhancim adamda hic utanma kalmamis halaaa yaziyor utanmadan ben olsam bu foruma girmezdim daha bidee zamaninda aliyledee dalga geciyordu araban cikmadi diye aliyle dalga geciyordu simdiyse ne guzel olmus diyor uckagitci muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                                goruyorsun gokhancim adamda hic utanma kalmamis halaaa yaziyor utanmadan ben olsam bu foruma girmezdim daha bidee zamaninda aliyledee dalga geciyordu araban cikmadi diye aliyle dalga geciyordu simdiyse ne guzel olmus diyor uckagitci muhaha muhaha muhaha
                                abi istersen bu üçkağıtçıyı kovalamak için imza toplayalım yönetime sunarız
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X