Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4T Edition

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.4T Edition

El freninin oradaki kızaklı göz filanda yok. Tuşlar acayip, ekran acayip, cd 300 çok acayip, park sensörü yok... Bayağı boşmuş...

Yorum

Bunun yerine C segmenti alınmalıymış bence
      2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
      2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Fiyatına göre iyi bir araç , o fiyata renault fluence satıyor, tercih edilebilir.
        Ayrıca Almanyada o versiyonda jant kapağı var.Türkiye'deki ise galiba Elegans paketli Jantı var.
        Jantlarına dikkat ettiniz mi?
        Görüntüden başka hiçbir eksiği yok.Kıyaslamadan ilkdefa o araca bakan bence çok beğenir.

Yorum

jantlar 17" Edition elegance jantı, yurtdışındaki plastik jant kapakları Selection donanımıyla veriliyor, onun hali daha içler acısı ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

bence bu donanımdaki İnsignia'ları filolar alıp kiralama yapsalar en azından konforu ve kalitesiyle bazı müşteri kitlesine hitap edebilir.. sonucunda İnsignia'nın yıllık satış rakamlarını da arttırabilirler ve belli bir piyasası olur bu aracın.

her ne kadar en baz donanımlı bir İnsignia olsa da yine de standart güvenlik özellikleri mevcuttur. park sensörü, otomatik el freni, 3 satır bilgi ekranı olmasın nolacak

ama araç Elegance Paketi olmasa da yine de elektrikli camlar ve katlanır yan aynalar, iki bölgeli otomatik dijital klima, start/stop mevcut.. bence kiralama şirketlerine uygun fiyatlı bir araba olabilir. kullanacak müşteriler içinde İnsignia açısından en azından böyle baz bir arabadan konfor ve güvenlik açısından olumlu düşünceler uyandırabilir.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bu arada fark ettimde, flaş patladığı için netliği biraz kaybolmuş ama yine de dikkatli bakınca belli oluyor,

sadece hız ve devir göstergelerinin olduğu resimde, gösterge panelinin ortasındaki kırmızı renkli bilgi ekranını boyutu bizimkilere göre çok küçük ve üst kısmında 3 tane minik araba simgesi var. ortada arabanın küçük bir bildirim simgesi var.. sanırım kapıların açık olup olmadığını içerden görmek için. sağda sanırım yıkama suyu az uyarısındaki simgeye benzettim alala )

bilgi ekranı bizimkilere göre çok küçük, tam ekran değil..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orjinal yazı sahibi: vedat candan
                arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama bence alıncak bir araba değil 1.4 edition...
                o kadar para veren bence çok az daha verip 1.4 editon elegance almalı. 3 kuruş için bir dünya şeyden fedakarlık etmiş oluyorsunuz. araba zaten insignialıktan çıkıyor
                bu sebeple insignianın alınmayacak tek türü olarak bunları görüyorum....
                tam bilmiyorum ama o gün 52.000 gibi bir fiyat söylendi sanırım
                eğer 58.000 Tl yeerine 52.000 TL ise çok iyi fiyat. ama reklamlardaki gibi ise fikrim aynı.

Yorum

hiç araştırmadan fazla bilgi sahibi olmadan 1,4 t 140 hp edition elegans aldım. bakalım ne olacak inş. yanılmamışımdır. passatla arasında gidip geldim.
                  A.ÖMEROĞLU
                  1,4 t 140 hp edition elegans. 2012

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vetadomer
                    hiç araştırmadan fazla bilgi sahibi olmadan 1,4 t 140 hp edition elegans aldım. bakalım ne olacak inş. yanılmamışımdır. passatla arasında gidip geldim.
                    Hayırlı olsun... Bence güzel bir tercih yapmışsınız. Passat da neymiş

Yorum

İşleniyor...
                    X