Ynt: "34 KLS 50" Kaminari III Eskişehir'e Hazır...
Orjinal yazı sahibi: HAN_____
mustafa kardeş bakmaya doyamadım. bidaha bidaha baktım. ALLAH nazarlardan saklasın. bakarken heyecanlandım kalp atışlarım hızlandı. kazasız belasız inşallah diye dua ettim. ben gelemiyorum giden arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar diliyorum.
amin Mete abi Allah razı olsun , kazasız belasız geldik yarında kazasız belasız döneriz inşallah
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Vay vay vay Alete bak bee ben gelmekten vaz geçtim arkadaşlar bizimkiler bunun yanında ortamı bozar
Mustafa kardeşim 40.000 kere maşallah, Allah kaza bela zeval vermesin. Diyecek bir söz yok sadece karşısına geçip seyri aleme dalacaksın. Emeğine, yüreğine, bileğine sağlık.
Şeker Kamil abim Allah razı olsun, böyle şeyler söyleme ya istiyosan sen yarın bunu kullanırsın , ben senin arabayı alırım ne farkeder
Mustafacım ben kem gözlerden uzak olsun, nazar etmesinler diye söyledim.
Yoksa gurur duyuyoruz mustafa kardeşim. clapclap clapclap clapclap
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
İşteee Mustafa kardeşim,budur yaa..Zaten defalarca söyledim sana (inşaallah kızmamışsındır) o jantları değiştirdiğin içinon kat daha güzel omuş bence tebriklerr..Allah kaza bela vermesin...
amiinn estağfurullah abi ben sana kızabilir miyim hiç sonunda öyle böyle derken opc'ye geldik
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
Mustafa kardeşim yine yapıcağını yapmışsın, tek kelimeyle harika olmuş, gelmiş geçmiş bütün insigniaların arasında tek olmuş, Allah nazarlardan korusun, eline, emeğine, yüreğine sağlık....
teşekkür ederim Hasan abi amin , hepimizin arabaları birbirinden güzel , hepimizi nazarlardan korusun inşallah Rabbim
Yorum