Ynt: "34 KLS 50" Kaminari III Eskişehir'e Hazır...
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Bu arada esas arabayı güzelleştiren küçük mankenimiz Allah nazarlardan saklasın maşallah diyelim en kısa zamanda kendisini görüp o güzel yanaklarından öpeceğim
cidden ufaklık kızın mı abi çok şeker allah bağışlasın
Arkadaşının kızı Onat
ne diyelim allah bi tanede mustafa abimize nasip etsin ozaman
Bu arada esas arabayı güzelleştiren küçük mankenimiz Allah nazarlardan saklasın maşallah diyelim en kısa zamanda kendisini görüp o güzel yanaklarından öpeceğim
Mankenimiz hakkındaki düşüncene aynen katıldığımı belirtir ve ufaklığı şimdiden yanaklarından öperim.
Orjinal yazı sahibi: dawn1974
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Şafak abi bu arada bijonların üzerindeki takılı kapaklar , senin orjinal jantların kapakları, servisten çıkarken uygun bir türlü bulamadık, bende Şafak abiye ben söylerim diyip seninkileri (ç)aldım , o anki müşkülatta seni arayıp müsade almadığım için kusura bakma abi hakkını helal et
Eğer benim olsaydı müsade almanada gerek yoktu zaten de benim değil ki onlar . Benimkiler bagajda zaten mustafacım için rahat olsun.Bugün serviste Tarık da söyledi ama onlar başkasının .Eminim o da helal ediyordur senin gibi temiz insana
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Vay vay vay Alete bak bee ben gelmekten vaz geçtim arkadaşlar bizimkiler bunun yanında ortamı bozar
Mustafa kardeşim 40.000 kere maşallah, Allah kaza bela zeval vermesin. Diyecek bir söz yok sadece karşısına geçip seyri aleme dalacaksın. Emeğine, yüreğine, bileğine sağlık.
Şeker Kamil abim Allah razı olsun, böyle şeyler söyleme ya istiyosan sen yarın bunu kullanırsın , ben senin arabayı alırım ne farkeder
Bu saatten sonra. Mustafanın yaptırdığı şekilden sonra büyük bir InsigniaTeam bayrağı yaptırıp Boğaz köprüsünde dalgalandırırsak ancak Mustafanın yaptığı etkiyi aşarız
clapclap obaa
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Mustafa
..................................Nutkum tutuldu
Maaşallah. Türkiyenin en dolu ve en InsigniaTeam araç seninki.
Bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Nasıl bir enerji veriyor Kardeşim. Sanki Nükleeer.
Takım sevgisi bukadar olur. Hani derler ya damarlarımızı kesseler Turuncu Siyah akar
Insignianı görenler uznca bir üsre baka kalırlar söylim!!!!
Yarın yanında resim çektirmek için sıra olur.
Nurettin abim sağolasın , inşallah takım ruhunu iyi yansıtabilmişimdir bakanlar sadece bi maşallah desinler benim için yeterli abi..isteyen herkeste doya doya fotoğraf çekilebilir
Yorum