Ynt: "34 KLS 50" Kaminari III Eskişehir'e Hazır...
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
Şafak abi bu arada bijonların üzerindeki takılı kapaklar , senin orjinal jantların kapakları, servisten çıkarken uygun bir türlü bulamadık, bende Şafak abiye ben söylerim diyip seninkileri (ç)aldım , o anki müşkülatta seni arayıp müsade almadığım için kusura bakma abi hakkını helal et
Eğer benim olsaydı müsade almanada gerek yoktu zaten de benim değil ki onlar . Benimkiler bagajda zaten mustafacım için rahat olsun.Bugün serviste Tarık da söyledi ama onlar başkasının .Eminim o da helal ediyordur senin gibi temiz insana
Vay vay vay Alete bak bee ben gelmekten vaz geçtim arkadaşlar bizimkiler bunun yanında ortamı bozar
Mustafa kardeşim 40.000 kere maşallah, Allah kaza bela zeval vermesin. Diyecek bir söz yok sadece karşısına geçip seyri aleme dalacaksın. Emeğine, yüreğine, bileğine sağlık.
Mustafa
..................................Nutkum tutuldu
Maaşallah. Türkiyenin en dolu ve en InsigniaTeam araç seninki.
Bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Nasıl bir enerji veriyor Kardeşim. Sanki Nükleeer.
Takım sevgisi bukadar olur. Hani derler ya damarlarımızı kesseler Turuncu Siyah akar
Insignianı görenler uznca bir üsre baka kalırlar söylim!!!!
Yarın yanında resim çektirmek için sıra olur.
Ya dostlar bana da bir kac kelime biraksaydinz ya lafi edilmemis.....sunu soyeleyebilirim bence yarin Turkiye yollarindaki en guzel en ozel en cekici arac bu arac olacak.....tersini soyleyen varsa benle kapissin atissin ve dovussun... muhaha muhaha muhaha
Bu arada esas arabayı güzelleştiren küçük mankenimiz Allah nazarlardan saklasın maşallah diyelim en kısa zamanda kendisini görüp o güzel yanaklarından öpeceğim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Bu arada esas arabayı güzelleştiren küçük mankenimiz Allah nazarlardan saklasın maşallah diyelim en kısa zamanda kendisini görüp o güzel yanaklarından öpeceğim
cidden ufaklık kızın mı abi çok şeker allah bağışlasın
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Orjinal yazı sahibi: FacomX
cidden ufaklık kızın mı abi çok şeker allah bağışlasın
Arkadaşının kızı Onat
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Mustafa kardeşim, bir önerim olacaktı ama geç oldu tabiiki. Zaman da yok
Keşke aracın arka yerinde de forum sayfamızın web adresi olsaydı "www.insigniateam.com"
Yorum