Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Sahin rahatladi.....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kara Sahin rahatladi.....

Sagol Ahmetim de braz keyif katsayisi azaldi.... Ama buna da sukur...Daha fazlasini da istemiyorum....Cok performans Volkan ve Erhan kardeslerimin istegi...Allah onlara daha fazla performansi sorunsuz kullanabilmeyi nasi etsin....

Yorum

amin cümlemize
      1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun abi..
        Eski konu canlandı lakin merak içindeyim, birkaç sorum olacak

- Anormal performans tepkileri derken neyi kastettin? Değerlerin dalgalı olması falan mı acaba.
        - Prüzsüzlükden kastın tam olarak nedir? Net bir tork eğrisi mi?
        - Bir de Dyno'ya çıkardıysan değerleri merak ediyorum. Onu da bizlerle paylaşırsan sevinirim.

Diyeceksin ki ulen amma soru sordun sanki gidip Vectraya Tuning uygulayacaksın.
        Gelecek abi , o günler de gelecek inşallah
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Evet dostlar cok uzun zamandir arabamda hissettigim alt devir cansizligi ve de performans dusuklugu sorununu israrlarim sonucu servise arabayi biraktirip bir tarama yaparak kesfettim. Gecenlerde iyice belirginlesen 2200 devir civarindaki duvar yeme hissi uzeine sevgili dostum opis servis muduru Ufuk beyden aracin turbosuna bir bakilmasini istedim.Persembe gunu sehir disina cikarken araimi opisin yeni acilan dev kompleksine biraktim. Gun ici yaptigimiz telefon konusmalrinda turbomun sorunsuz oldugunu duyunca hem sevindim hem de uzuldum. Acaba bu sorun nedendir diye dusunurken umarim sesini cok sevdigim intake kitimi ve de acik hava filtremi sokmek zorunda kalmam dedi . Aradan bir saat gectikten sonra Ufuk kardesimle yaptigim telefon konusmasi sonucunda sorunun ne olduguna ulastim.Meger turbo hortumunda catlama ve yarilma varmis. Parcanin elde olam sorunu yuzunden bugun itibariyla FmTuningten Erinc kardesime ugradim ve turbo sorunu yaratmadan ozel silikon esasli ve de 2.5 bar basinca kadar dayanabilen bir borudan turbo borusunu degistirtdim. Buyuk bir hevesle arabama bindim ve yola ciktim. Yasadigim keyifi anlatamayacagim.Aracima tekrar kavusmus tekrar yoldaki rakipleri tek tek gecer hale gelmistim. aracim sanki yeni yazilim yapilmis yeni egsoz yapilmis gibi inanilmaz sekilde canlandi. bu konunun dikkat ceken bir noktasi eger aracinizin alt devirlerinde hissizlik baslarsa ve de 2200 civarinda bir zorlanma hissederseniz ilk bakilacak yer turbo hortumu. ya yerinden çıkmistir ya da yarilma veya catlama vardir. hatta benimki gibi yuklu arabalarda bence stock haldeki turbo hortumu boyle dayanikli malzemelerle degistirilmeli. meger cok basmadan ve yakmadan da kara sahin yuruyormus muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Gecmis olsun
            Nazar olsun Utku Hocam
            Keyifli kazasiz belasiz gazlamalar
            Neymis bu turbo borusu kardesim yaaaa

Yorum

Sagolasin Hakan hocam.....Ya aracin gitmesine engel degil de yanindan passat uzayinca sinirin bozuluyor....Yanliz en guzel soyle anladim arabayi 120 de 6. Viteste cruze ontrole aldim bu sirada arac egimli bir yere geldiginde gaz veriyor 2200 devir sirasinda suekli gaz verip cekiyormussun gibi birsey oluyor.Ben normalde anlik yakita bakmam o arada 7-8 litrelik yakit bir anda 35 ltlere geliyor yani surekli 35 7 arasinda gelince de ciddi bir yakit sarfiyati ortaya cikiyor...Allahtan turbomda hic sorun yokmus...Ancak su an bile yola cikip biraz gazlamak geliyor icimden o kadar fark etti......

Yorum

hadi gözün aydın Utku abicim geçmiş olsun...

Yorum

Sagolasin Omerim!!!!! vallahi bugun kara sahine binmek bir ayri keyifliydi..... muhaha muhaha

Yorum

İşleniyor...
                  X