Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Sahin rahatladi.....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kara Sahin rahatladi.....

Arkadaslar bugun onceden beri arkadaslarimin da (murat ve Volkan) tavsiyeleri sonucu planladigim bir dizi islem icin Ankaranin bilinen modifiye marketlerindn biri olan FM TUNİNGin yolunu tuttum. Giderken birkac nokta disinda yapilacak seylere ait net bir dusuncem yoktu. FM TUNİNG de beni Erinc bey karsiladi...Erinc bey diyrum ama kendisiyle yaptigimiz muhabbet sonucu kendisinin anne tarafindan hemsehrim hatta uzaktan akrabam olabilecegini ogrenmis bulundum. Aklimdaki en onemli nokta acik hava filtresine bir intake kit alip arabanin kaybettigim performansini bir nebze geri almakti. Bu konu ile ilgili girisimleri hemen yaptik ve cok basarili bir iscilik soncu hava filtresini guzel bir yere aldik. Ardindan dusuncem downpipedi onun planlmasini yaptik enkisa surede bitirecegiz. Ucuncusu ortadaki katin iptali idi onu da cok begendigim bir sekilde yaptik. Esas hic beklemdigim ve hic planda olmayan kisim Murat kardesimin (xxstormx) ve Erinc beyin buyuk israrlari sonucu REMUS performans Egsozu takma kismi oldu.bu arkadaslarimin israrlari sonucu Remus marka ve bizimkilere cok kolay sekilde oturan ancak uclarinin irmscher yapilmasi cok zor olan bir egsoz takma girisimimiz oldu. Bu girisim saat 2000 civarinda sonuclandi ben de eve daha yen geldim....
    Atabilirsem fotolari sizinle paylasacagim. Ancak sunu soyleyebilirim araba inanilmaz degisti sanki bu zaman kadar cok kuvvetli bir ata biniyordum ve dizginlenmis bir atla seyahat ediyordum. Simdi ise dizginleri bosaldi birsekilde gidiyor. Ben bu kadar degisiklik beklemiyordum. Buradan dostum Murata , Erinc beye ve Fm tuning personeline cok tesekkur ediyorum. Bugunku deneyim zayif oldugum egsoz konusunda da bana cok seyler ogretti. Bu arada katlarin ici inanilmaz dolu ,kucucuk borunun ucundan nerdeyse karsi tarai goremiyorsunuz. Yani bu araclarda inanilmaz kuvvetli dizginleme faktorleri var. Eger bunlar kalkarsa ama dogru eller tarafindan kalkarsa arabamiz cok daha ciddi bir potansiyele sahip urock oleyy obaa

Ynt: Kara Sahin rahatladi.....

güle güle bin abi bir hızlanma vidyosuda koyabilirsen daha iyi taçlandırırsın kara şahinin gücünü

Yorum

abi valla süper olmuş sevindim inşallah canlı görücez canavarı güle güle kullan

Yorum

Resimler birazdan

Yorum

Hayırlı olsun abi video resim bekliyoruz
          2016 w205 AMG

Yorum

Resimler geliyor Nuri kardesim tarafindan ...Videoyu da Eskisehir de cekeriz muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Resimler geliyor Nuri kardesim tarafindan ...Videoyu da Eskisehir de cekeriz muhaha muhaha
              arka görüntü vidyosunu gökhan çeksin zaten anca o açıdan çeker

Yorum

muhaha muhaha muhaha

Yorum

Yorum

Son fotodaki uc benim uclarla degistirildi....Bu arada o orjinal remus uclari da satacagim......

Yorum

Bu arada ben fm tuningdeykn 530 beyirlik nissan gtr ve 900 ve 1000 beygir arasi toyota supra gleldi.... Sesler inanilmazdi

Yorum

insan o sesleri bi kayıt eder abi ya

Yorum

Masallah Hocam gule gule kullan
                          Seni de buyuk kapismaya alsinlar diye lobi yapacam ona gore

Yorum

Hakan hocam sagolasin ama bosver ben girmeyeyim.... Ben zamana karsiciyim belli mesafede. muhaha muhaha

Yorum

Bu arada orjinal remus uclari tanesi 100 liradan satilik dostlar.... Egsozcu en az 150 lira eder dedi ancak burdan bir kar beklentimiz yok..... Yani arkada difuzor olmayan cift cikislilara veya yeni cift cikis yapacaklara tvsiye edilir.....

Yorum

İşleniyor...
                              X