Abicim sağolasın....Aman abi derim yerin kulağı vardir.....Ha ben espirisine bunu yazıyorum Volkan hemen kılıbık diyecek ama yanılacak hanım benim arabyal ilgili uğraştığımı biliyor ama artık fark etmiyor...O kendi arabsıyla takılıp benimkine binmiyor bile...
Abicim sağolasın....Aman abi derim yerin kulağı vardir.....Ha ben espirisine bunu yazıyorum Volkan hemen kılıbık diyecek ama yanılacak hanım benim arabyal ilgili uğraştığımı biliyor ama artık fark etmiyor...O kendi arabsıyla takılıp benimkine binmiyor bile...
Abi güle güle kullan, gayet güzel olmuş. Mod listesine bir artı daha katmışsın. Özellikle Remus Racing olması da bir avantaj. Çok iyi bir çıkışa sahip. FM Tuning'de geçtiğimiz yıllara nazaran çok aktif değildi ancak onlarda da canlanma söz konusu. Vallahi sabırsızlanıyorum son halinin tadına varmak için
Ek olarak Remus uçlarını satacaksan abi, yarın bi görüşelim satarız.
Utku, artık yeter aracın mıncıklanmadık yeri kalmadı yahu eşine haber uçuracağım
Güle güle kullan kardeşim,
cemil abi sana katılıyorum artık bitmiştir diyorum hop bibakmışın başka bi konu KARA ŞAHİN ........ ne olacak bu arabanın hali şu egzost ucu işini görüşelim ama okadar para veremem garip im biliyorsun ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum