Ynt: Murat ÖZTÜRK'ün 1.4 turbo insigniası ve Yeni stil paketi
AFL sadece fardan ibaret değil sanırım. tüm elektroik aksamı ilgilendiren bir sistem olsa gerek. Ama gerçekten çok büyük haksızlık bence. bana böyle birsistemin olabilirliğinden bahsedilse ne yapar eder takılmasını isterdim herhalde. Neyse ben aracımı böylede severim ama AFL gerçekten üst sınıf bir sistem. Murat Bey güle güle kullansın inşâallâh...
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
AFL sadece fardan ibaret değil sanırım. tüm elektroik aksamı ilgilendiren bir sistem olsa gerek. Ama gerçekten çok büyük haksızlık bence. bana böyle birsistemin olabilirliğinden bahsedilse ne yapar eder takılmasını isterdim herhalde. Neyse ben aracımı böylede severim ama AFL gerçekten üst sınıf bir sistem. Murat Bey güle güle kullansın inşâallâh...
Bütün afl özelliği gelecek galiba abi sonradan takılanlarda da.
Tabiki olmaz diye birşey yok yapılabilir ama sorun şu;
Eklenecek ilave donanımların maliyeti aracı alırken çüzi bir fark ile fabrika çıkışı takılabilen Afl sistemi sonradan
Elektronik Sensör ilavesi
Kablo Tesisatı değişimi
Xenon Tesisatı
Ve Farlar
en basitinden 1 tane Afl Farı 2000-2250 tl civarı 2 tanesi 4000 tl ıvırı zıvırı 6000 tl ye gelir orjinal servis fiyatlarıyla
Şu ana kadar yapılan çözümler ise
Çıkma Afl farlar alınarak tanesi 1000 tl den ve ilave xenon tesisatı sadece xenon olarak çalıştırma
Bildiğiniz gibi Aflde xenon artı 9 farklı aydınlatma sistemini sistem hız,hava koşullarına ve ortam karanlığına göre kendisi ayarlıyor bunu da aynanın altında buluna kamera şeklindeki sensörlerle yapıyor
inşallah uygun fiyata yapılabilir diyelim.
Buradan alınacak ders bence bir araç almadan önce o aracın bütün donanımlarını araştırıp bizim için önemli olabilecek donanımları ilave ettirerek aracımızı almak bu forumda bir çok arkadaş araçlardaki donanımları bilmeden o an bayinin elindeki avantajlı fiyata sahip olan ürünleri aldıkları için mutlu oluyorlar ama sonrasını sizinde tahmin ettiğiniz gibi yapılamıyor
özellikle Opelde ;
1-Flexiride Şasis Sistemi sonradan takılmıyor
2-Navigasyon Sistemi sonradan orjinali takılmıyor
3-Afl olmuyor
4-Sunroof olmuyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum