Evet Ömür hocam,19 jantlar koyu renklere gerçekten çok yakışıyor.Güle güle kullan,tekerine taş değmesin
Fakat aracın çok kirlenmiş,yakıştıramadım sana ihihi
oleyy oleyy ben onu yalaya yalaya temızlerım yarın
İnsignia dediğin siyah olur birde böyle jantlar falan harika olmuş. Allah kaza bela vermesin karakartal'a. Bu model çok güzel duruyor. Lastikler ne marka ve modeli nedir? Potenzalar taş gibi resmen...
ÖMÜR KARDEŞ COK GÜZEL OLMUŞ ALLAH KAZA BELA VERMESİN
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
insignia ya hayat veren opc jantından sonra en çok sevdiğim jant... bence arabayı daha üst sınıf gibi gösteriyor hayırlı olsun ömür güle güle kullan.. kumho içinde yorumlarını bekliyorum.
süper olmuş dostum güle güle kullan bende taktım alıcam bu jantı araştırıyorum heryerde)) ama ben daha parlakları var hafif nikelaj gibi farklı bi parlaması olanı ondan alıcam bu tam çelik sanırım))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
insignia ya hayat veren opc jantından sonra en çok sevdiğim jant... bence arabayı daha üst sınıf gibi gösteriyor hayırlı olsun ömür güle güle kullan.. kumho içinde yorumlarını bekliyorum.
süper olmuş dostum güle güle kullan bende taktım alıcam bu jantı araştırıyorum heryerde)) ama ben daha parlakları var hafif nikelaj gibi farklı bi parlaması olanı ondan alıcam bu tam çelik sanırım))
bunlar orjinal jantın boyanmış hali orjinalinde dediğin parlaklık var sanırım
Yorum