Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayaldi gerçek oldu :) 19" li Karakartal
Collapse
X
-
Ynt: Hayaldi gerçek oldu 19" li Karakartal
oooow harika olmuş yaw, bu kadar yakışacağını bilseydim kendi arabama takardım şaka bi yana koyu renge bu jant çok güzel yakışıyor, ayrıca orjınal halinden çok daha düzel olmuş sanki, tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan, sürüş izlenimlerin nasıl? sertlik, konfor?
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09oooow harika olmuş yaw, bu kadar yakışacağını bilseydim kendi arabama takardım şaka bi yana koyu renge bu jant çok güzel yakışıyor, ayrıca orjınal halinden çok daha düzel olmuş sanki, tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan, sürüş izlenimlerin nasıl? sertlik, konfor?
Eyvallah Fatih abi lastikler için bir kez daha sağol vallahi2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatrosOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09oooow harika olmuş yaw, bu kadar yakışacağını bilseydim kendi arabama takardım şaka bi yana koyu renge bu jant çok güzel yakışıyor, ayrıca orjınal halinden çok daha düzel olmuş sanki, tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan, sürüş izlenimlerin nasıl? sertlik, konfor?
Eyvallah Fatih abi lastikler için bir kez daha sağol vallahi
lastik havaların biraz fazla olabilir, kontrol ettirseydin, 32 ideal...
Yorum
-
Maaşallah ! İnsignialara en çok yakıştırdığım jantlar bunlar
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum