ersin kardeş güzel görünüyor maşallah ancak senin kaplan balık sırtı anten diye bağırıyor haberin olsun
Abi serviste fiyatı pahalı. Ankarada toplu alım şeklinde bi uygulama yada iyi bi pazarlıkla, uygun bi anten düşünüyoruz. Benimde aklımda ama 300-350 tl vermek açıkçası içimden gelmiyor. 150 - 200 TL'ye yapan bi yer bulursam yaptıracam inşallah.
süper şık olmuş, kazasız belasız günler ersin kardeş, 58 bi başka durmuş plakada, sivas"a geldiğinde mutlaka görüşmek isterim.
Abi en geç 2 ayda bir geliyorum. Bu pazar günü de gelicem , ama hemen geri dönücem. Uzun süreli geldiğimde irtibatlaşalım. Görüşmeyi bende çokk isterim. Yazın inş. en az 1 hafta gelicem...
süper şık olmuş, kazasız belasız günler ersin kardeş, 58 bi başka durmuş plakada, sivas"a geldiğinde mutlaka görüşmek isterim.
Abi en geç 2 ayda bir geliyorum. Bu pazar günü de gelicem , ama hemen geri dönücem. Uzun süreli geldiğimde irtibatlaşalım. Görüşmeyi bende çokk isterim. Yazın inş. en az 1 hafta gelicem...
her zaman beklerim kardeş, ne zaman istersen. sen sivas köftesini özlemişsindir şimdi.
her zaman beklerim kardeş, ne zaman istersen. sen sivas köftesini özlemişsindir şimdi.
Abi hacıkasımoğulları (sivas köfte ) ankarada tanıdık zaten. Ama siyah etle pek aram yok
Abi sen nerede ikamet ediyorsun(mahalle), iş yerin nerede ?
Abi hacıkasımoğulları (sivas köfte ) ankarada tanıdık zaten. Ama siyah etle pek aram yok
Abi sen nerede ikamet ediyorsun(mahalle), iş yerin nerede ?
mevlanada oturuyorum. organize sanayide çelik kapı üretiyoruz. çevik çelik kapı.
Yorum