Ya dostlar su photo shopu bilen dostlar benim arabanin onden goruntusune opc panjuru koysunlar da yorumlarin gercekciligini bir anlayalim....Yok mu kimse?????
Az once trafikte yasadigim bir anektidu anlatmak isterim. bir golf tsi biraz da giydirilmis beni arkasinda gordu kokledi basta iyi ivmelenedi ancak sonra arkasina yapisinca anladi zorlamadi...Ardindan isiklarda yan yana geldik.soyle arabay bir suzdu .Daha sonra Eskisehir yoluna cikan yollarin tikali olmasindan dolayi yollarimizi uzatmak zorunda kaldik.Yanima geldi cami acti gozlugunu cikardi aynen su sekilde 'Cok guzel olmus ' dedi. sagolasin dedim sonra kendince hafif bir kizginlik ifadesi ile kafasini cevirip gitti....Ben de bir vwciden bunu duyunca arabaya dondum kocumsun diyerek buyuk bir keyifle yola devam ettim. Ardindan benzinlikte yasadigim bir olayda da pompaci genc ' Abi bu ne ya dedi????? ' ne oldu dedim. 'Abi arkasindaki amblemi gormesem Amerikan araci mesela mustang turevi birsey sanirdim' dedi. Ben de yani nasil olmus deyince super olmus diye cevap verdi....Yani insigniamiz beni bir kez daha onure etti....Hergun icimden sana verdigim ve sonra harcadigim her kurusa helal olsun diyorum.....
Yorum