Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

oooo jantlar çok iyi ya maşallah. hayırlı olsun Utku abi güle güle kullan çok beğendim
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sagolun Yusufcum ve Omurcum.....
      Omurcum senin jantlarda super olacak insallah . Sen de kazasiz belasiz kullanirsin insallah....

Yorum

Ya dostlar su photo shopu bilen dostlar benim arabanin onden goruntusune opc panjuru koysunlar da yorumlarin gercekciligini bir anlayalim....Yok mu kimse?????

Yorum

ggerçekten o panjur daha iyi olacaktır.
          F30 Sport+

Yorum

vayyy vayyy vayyyy yakisir ben gelene kadar daha neler olacak merak ediyorum
            Allah kaza bela vermesin Utku abi...

Yorum

Sağolasın Emrem....Sen gel daha neler yapacağız...

Yorum

Abi nacizane amatör bir çalışma rolleyes ( Birde Opel'in simgesi ters oldu ama idare edin sonradan farkettim haha haha )

Yorum

iste bu utku kardeş.. eli yüzü açılmış arabanın)) çok hoş bana göre...
                  2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Az once trafikte yasadigim bir anektidu anlatmak isterim. bir golf tsi biraz da giydirilmis beni arkasinda gordu kokledi basta iyi ivmelenedi ancak sonra arkasina yapisinca anladi zorlamadi...Ardindan isiklarda yan yana geldik.soyle arabay bir suzdu .Daha sonra Eskisehir yoluna cikan yollarin tikali olmasindan dolayi yollarimizi uzatmak zorunda kaldik.Yanima geldi cami acti gozlugunu cikardi aynen su sekilde 'Cok guzel olmus ' dedi. sagolasin dedim sonra kendince hafif bir kizginlik ifadesi ile kafasini cevirip gitti....Ben de bir vwciden bunu duyunca arabaya dondum kocumsun diyerek buyuk bir keyifle yola devam ettim. Ardindan benzinlikte yasadigim bir olayda da pompaci genc ' Abi bu ne ya dedi????? ' ne oldu dedim. 'Abi arkasindaki amblemi gormesem Amerikan araci mesela mustang turevi birsey sanirdim' dedi. Ben de yani nasil olmus deyince super olmus diye cevap verdi....Yani insigniamiz beni bir kez daha onure etti....Hergun icimden sana verdigim ve sonra harcadigim her kurusa helal olsun diyorum.....

Yorum

güzel bir anı olmuş abi, senin arabanın zaten maşallahı var yani

Yorum

Butun insigniakar boyle...hepsi ayri ayri guzel ve inanilmaz ilgi cekiyor.....her goren bir daha donup bakiyor....Allah hepsini nazarlardan korusun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                          Butun insigniakar boyle...hepsi ayri ayri guzel ve inanilmaz ilgi cekiyor.....her goren bir daha donup bakiyor....Allah hepsini nazarlardan korusun
                          amin abim amin yani bütün insignialar güzel de abi, bir de kara şahin var o ayrı bir güzel

Yorum

İşleniyor...
                          X