Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

Cüneyt boşuna uğraşma koçumla ezildi büzüldü bir rocco tatlandırıcısı vardı burdan attı tuttu şöyle geçerim şöyle çakarım hadi dedik hatta iddaa ettik aracını o güne kadar korkudan asatacaksın diye ....ve dediklerimiz sonunda gerçek oldu..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Satılığa çıkardı tsı elinde kalacak diye..Şimdi onu satmaya çalışıyor insignia alacak ama yine burda laf demesinler idye bmw yok rocco diyor...Sonradan gidecek insignia alacak ve de çıkıp düzgün araba yoktu o yüzden diyecek... muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Cüneyt boşuna uğraşma koçumla ezildi büzüldü bir rocco tatlandırıcısı vardı burdan attı tuttu şöyle geçerim şöyle çakarım hadi dedik hatta iddaa ettik aracını o güne kadar korkudan asatacaksın diye ....ve dediklerimiz sonunda gerçek oldu..... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha Satılığa çıkardı tsı elinde kalacak diye..Şimdi onu satmaya çalışıyor insignia alacak ama yine burda laf demesinler idye bmw yok rocco diyor...Sonradan gidecek insignia alacak ve de çıkıp düzgün araba yoktu o yüzden diyecek... muhaha muhaha muhaha
      AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

heheheh güzel kurgu güzel fantazi)
        F30 Sport+

Yorum

Gökhan bana faceden yazdığın fantazileri de paylaş ta hangisi fantezi bir görelim... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Neyse takılma bir yana Coşkun hocamın da başında belirttiği gibi sen ne alırsan al bzizm kardeşimizsin...Ancak sportla çok uğraşma ders vermek zorunda kalmayalım...

Yorum

Hayırlı olsun Utku cum. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Amin Doktorum cümlemize....

Yorum

Utku abicgm araç çok güzel olmuş opc body kittn sonra en güzel insignia diyebilirim... Allah kaza bela vermesin
                  <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

Sağolasın kardeşim.... Ben opc body kiti beyazın olmazsa olmazı olarak görüyorum...siyahta sanki biraz zor anlaşılır oluyor...O yüzden de böyle seçimlerde bulundum....ancak insignia bu her hali herşeyiyle ÖZEL ve GÜZEL..........

Yorum

• Ynt: Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

Katlıyorum abi sana insignia çok farklı bi tasarım herkes araçta bmw ıle veya mercedesle yanyna geldiginde ikisinde karşı heybetli duruyo ve ben daha iyiyim diyor...
                      <1,6 Turbo Cosmo Beyaz,Dvd 800 Navi,Flexride,Sunroof,19'jant>

Yorum

hayırlı olsun, güzel olmuş...

Yorum

Sağolasın Hasancım...

Yorum

Abi jantlar arabanin guzelligine guzellik katmis cok iyi durmus gule gule kullan
                            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Sagolasin Yigitcim....ben de ilk basta boyle ummuyordum ancak su an taktirdigima degdigine inaniyorum....

Yorum

Ön panjuru OPC yap abi , kim tutar seni bee , anaaoowww.. Benim fikrimce..

O jantlar ne öyle yaa..

Maşallah maşallah. Kazasız belasız..
                                Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                                X