Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kara Şahin Durmak Bilmiyor!!!

Ulan Gökhan o sport senin tatlandırıcının tadına bakacaktı da kaçtın değil mi????? Tam buluşmaya gelirken tatlandırıcıyı sattın. Sana birşey söyleyeyim bir tane sport araba kullan da bak bakalım anket konun ne olacak... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

utku kardeş diğer arkadaşların panjur konusunda söylediklerine katılıyorum. senin panjur biraz boğmuş gibi. araban beyaz olsa süper. sadece o gözüme battı. poc panjur biçilmiş kaftan. isterden fotoshoptan anlayan arkadaşlar var. senin panjuru opc ye çevirsinler. ikisini yan yana koyalım bi görelm tartışalım. ne dersin. istersen yeni başlık aç yada buna devam edelim...
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Sport farkını kullanan bilir koçum....Sen tatlandırıcı kullandığın için anlayamazsın...Önce kullan da araba neymiş bir göör muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Volkan kardeşim ben hepinizin görüşüne son derece saygılıyım...Becerebilen varsa yapsın...Ancak benim gözüm buna öyle bir alıştı ki zor gözüküyor...Yine de denensin...Bu işi en iyi Oğuzhan veya Cemil abi çözer. Başka anlayan var ise deneyebilir....Bence burdan devam edebiliriz...

Yorum

Bu arada Gökhanım aracın üzerinde 16 17 milyarlık aksesuar var.....Senin ki gibi sonradan karakter kazandırılmaya çalışılan bir kit değil....Bu arada insignia her haliyle edition sport cosmo karakterli bunu da unutma...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Cüneytcim ben herşeyi araştırırım.....Ancak ben sonuna kadar aracımdan memnunum ....astra gtc bana çok genç kalır....O arabayı gençlere ve bekarlara sonuna kadar tavsiye ediyorum...
              abi takılıyoruz sana
              yoksa senin arabana diyecek hiç bir şeyimiz yok.. ben gördüğüm en şık insignia ayrıca en güzel ses çıkan araç.. bizimkisi latife ben olsam bende insignia tercihim olur tabiki...
              AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

Yok ya Cüneytcim ben de içten yazıyorum kızma gücenme olmaz aramızda ama gtc zamanım geçti benim...Yoksa yeni gtc yi alır ve güzel bir modifiye ederim...

Yorum

Benim wallpaperim bile yeni astra opc... Bence mavisiyle inanılmaz klas bir araba.....

Yorum

F30 Sport+

Yorum

Ama Gökhan sen araç alamaz isen Eskişehire kadar seni alamaya geleyim de bir kullan ondan sonra anketin değişecek .... muhaha muhaha muhaha

Yorum

opel kolay kolay almam alsamda sadece insignia alırım insignia alsam da alacağım en son donanımdır sport)) oda 30 35 e bulursam
                        F30 Sport+

Yorum

Ulan Gökhan sen ne alırsan al da sana dersini sportla vermezsem bana da Trabzon61 demesinler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                            opel kolay kolay almam alsamda sadece insignia alırım insignia alsam da alacağım en son donanımdır sport)) oda 30 35 e bulursam
                            37-38 e edition var ciddi ciddi. sahibinden.com da görmüştüm bir ara. piyasa berbat bu arada... bu arabalar bunu haketmiyor..
                            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              Merak ettim.. sizin araç ne?
                              AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                                Ulan Gökhan sen ne alırsan al da sana dersini sportla vermezsem bana da Trabzon61 demesinler
                                ne diyelim peki
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X