Biri bu genç astracılara dur desin....Bu arada astra gtcnin şanzıman aralıklarının farklı olduğunu öğrendim. O yüzden son sürat ve ilk iki vites hariç insignia gibi ağır bir aracın işi zor......
Biri bu genç astracılara dur desin....Bu arada astra gtcnin şanzıman aralıklarının farklı olduğunu öğrendim. O yüzden son sürat ve ilk iki vites hariç insignia gibi ağır bir aracın işi zor......
bizimkisi adrenalin abi maksat geçilip geçmek değilde o heyecanı zevki yaşamak biliyosun
Black mamba sport 1.3 dizel boostER performance chip eibach 3.5 yay itg performans filtre
Cüneytcim ben herşeyi araştırırım.....Ancak ben sonuna kadar aracımdan memnunum ....astra gtc bana çok genç kalır....O arabayı gençlere ve bekarlara sonuna kadar tavsiye ediyorum...
Oktayım tanıdık biri olmaz ise satmayaı zaten hiçbir şekilde düşünmüyorum....Şimdilik biraz daha keyfine varacağım...Sonra hepinizin haberi olur zaten..
Oktayım tanıdık biri olmaz ise satmayaı zaten hiçbir şekilde düşünmüyorum....Şimdilik biraz daha keyfine varacağım...Sonra hepinizin haberi olur zaten..
abi kız mı veriyorsun altı üstü bi sport insignia hadi cosmo olsa tamamda
Yorum