Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu da 34 EM 3096'nın yeni hali

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Bu da 34 EM 3096'nın yeni hali

harika olmus hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın

Yorum

Maşallah maşallah canavar olmuş Şafak abi güle güle eskit. Allah nazarlardan saklasın da kendı olmuş zaten nazar boncugu. çok hoşuma gitti renk
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
        Maşallah maşallah canavar olmuş Şafak abi güle güle eskit. Allah nazarlardan saklasın da kendı olmuş zaten nazar boncugu. çok hoşuma gitti renk
        Hoşgeldin ömür hocam Eskişehire bekliyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Orjinal yazı sahibi: iatros
          Hoşgeldin ömür hocam Eskişehire bekliyoruz
          hoşbulduk abi son zamanlarda giremez olduk pek yoğun gündemlerden dolayı. 22 nisandan sonra İstanbula bir geleyimde Eskişehire de niyet alırız inşallah
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Ömürcüm saol .Evet renk süperdi de bazı sorunlardan dolayı eski rengimize dönüş yaptık dün gece.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
              Ömürcüm saol .Evet renk süperdi de bazı sorunlardan dolayı eski rengimize dönüş yaptık dün gece.
              noldu ki abi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Absinthe
                noldu ki abi?
                +1
                2016 w205 AMG

Yorum

Arkadaslar renk olarak cok guzel olmasina ragmen bizim arabalarin seklinden dolayi cok ince bir iscilik gerektriyor. Araclarimizda hic duzyer yok. Istedigim kalitede olmadigi icin dun gece carfox'da ki arkadaslarla saat 12 ye kadar ancak soktuk . Tam 6 saatsurdu. Birdaha da yaptirmayi dusunmuyorum. Dusunen varsa konusup vazgecirebilirim.

Yorum

Ben düşünüyordum abi açıkcası siyah zor bir renk
                    2016 w205 AMG

Yorum

Arkadaslar renk olarak cok guzel olmasina ragmen bizim arabalarin seklinden dolayi cok ince bir iscilik gerektriyor. Araclarimizda hic duzyer yok. Istedigim kalitede olmadigi icin dun gece carfox'da ki arkadaslarla saat 12 ye kadar ancak soktuk . Tam 6 saatsurdu. Birdaha da yaptirmayi dusunmuyorum. Dusunen varsa konusup vazgecirebilirim.
                      içine sinmediyse boşver abi.araçlarımıza yakışmayan renk yok sonuçta

Yorum

safak abi telefondan resimleri net goremedim ama gordugum kadari ile harika oldugu belli oluyor Allah kaza bela vermesin abi 10 numara olmus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                          safak abi telefondan resimleri net goremedim ama gordugum kadari ile harika oldugu belli oluyor Allah kaza bela vermesin abi 10 numara olmus
                          Güzel oldu ama Emrecim,1 hafta sonra söktürdü bile
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                            Güzel oldu ama Emrecim,1 hafta sonra söktürdü bile
                            hayrola niye ki Bulent abi
                            bu arada sen nasilsin abim ne var ne yok ?

Yorum

İstediği gibi olmadı,kıvrım yerlerinde falan sıkıntı oldu.Şafak zaten bu konularda çok hassastır söktürüverdi hemen

Ben nasılmıyım..İşte nasıl derler iç güveysinden hallice...Bildiğin gibi aynı şekilde devam ediyorum.Çoluk çocuk geçinip gidiyoruz,şükürler olsun
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                                İstediği gibi olmadı,kıvrım yerlerinde falan sıkıntı oldu.Şafak zaten bu konularda çok hassastır söktürüverdi hemen

Ben nasılmıyım..İşte nasıl derler iç güveysinden hallice...Bildiğin gibi aynı şekilde deva
                                m ediyorum.Çoluk çocuk geçinip gidiyoruz,şükürler olsun
                                hayirlisi olsun o zaman bakalim donunce benimde bi imaj tazeleme planlarim var umarim bende bir hafta sonra sokup atmam

iyi olmana sevindim abi ic guveysinden hallice olmanada dikkat et kendine ve iyi bak

Yorum

İşleniyor...
                                X