Arkadaşlar kusura bakmayın.Anca şimdi geldim işyerine.Dün sabahladık.Sabah 9:30 da işimiz bitti.Daha da yapacak işler var.Bazı yerlerin üzerinden geçeceğiz.Dün akşam beni görmeniz lazımdı .Dursun usta kapladıkca benim moral sıfırlanıyordu.Her tarafı kabarcık doluydu.Usta bana geçecek diyor ben ne zaman ne zaman diye diretiyorum.Bugün güneşe çıktığı anda birden kabarcıklar kaybolmaya başladı şaşırdım kaldım.Kapı içleri yapılmıyor ama ben haftaya pazar onlarıda yaptıracam .Çünkü kapıyı açtığımda kötü duruyor.Bunun dışında müthiş bir çekim noktası oluşturuyor.Heryerde gözler üzerinizde.Birkaç foto koyuyorum şimdi.Cilaladıktan sonra tekrar çekecem.Geçikme için kusura bakmayın.Uğur kardeşim Esasında jantlar çoktan sipariş edildi ama yetişmedi.
Mükemmel olmuş Şafak hocam.bence olabilecek en güzel renk olmuş.Güneş vurunca da imnanılmaz durmuş. Bu arada Gmgnin arkadaşı olan arkadaş mı yaptı??????
Mükemmel olmuş Şafak hocam.bence olabilecek en güzel renk olmuş.Güneş vurunca da imnanılmaz durmuş. Bu arada Gmgnin arkadaşı olan arkadaş mı yaptı??????
Saolun Utku bey .Darısı sizin başınıza.Hayır o arkadaşa yaptırmadım .Murat kardeşimin yaptırdığı yere götürdüm.
Yorum