Ne oldu utandın mı Gökhanım???????n Burda pratik zekayı kullanıp hediye alıyordum diyecektin ama ne yapalım zamanla bu tecrübeyi edineceksin inşallah muhaha muhaha muhaha muhaha
Gökhanın saf ve temiz halinden faydalanmayalım adam dükkan için kullanılan aydınlatmada aracının daha güzel çıkacağını düşündüğü için resim çekmiş sizlerde hemen gol atıyorsununz olmuyor police
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Gökhanın saf ve temiz halinden faydalanmayalım adam dükkan için kullanılan aydınlatmada aracının daha güzel çıkacağını düşündüğü için resim çekmiş sizlerde hemen gol atıyorsununz olmuyor police
Olur mu Fatih hocam adam hissedebilmek için girmiş içine dükkanın
* 98940928309543098509209 bide benim iş yerimin yanı orası hep oraya koyuyordum fotoda valla görmemişim hiç oranın çıktığını...
ahh özleemm ahhhhh!!!!!! senide kara listeye aldımmmmm
* 98940928309543098509209 bide benim iş yerimin yanı orası hep oraya koyuyordum fotoda valla görmemişim hiç oranın çıktığını...
ahh özleemm ahhhhh!!!!!! senide kara listeye aldımmmmm
benim ne suçum var yaaa bu kadar kişi kaç gündür nasıl görmez, hele sen bir baksana nerede fotoğraf çektiğine arka fon süper olmuş
Yorum