Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 2.0T SPORT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA 2.0T SPORT

sportla arasındaki fark nedir ben baya arastırdım süspansiyon sistemini flexte bile kullanılan EDFC tarzı amortisor bizim flexsizlerde aynısı kullanılıyor bende EPC var bakıyorum aynı sportla hic bir farkı yok mm olarak alçaklıkta yok çözemedim opel sport yapmıs ama ne farkı var bilen varsa cidden merak ettim

Yorum

Resimler ve araç çok güzel maşallah

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

güle güle kullanın fotoları görünce profesyonel bir fotoğraf makinası almayı iyice aklıma koydum.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Arkadaşlar, benim 177 hp Cosmo'da 260 kadran var, nazar değmesin bu cici sportta niye 240 kadran :/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Arkadaşlar, benim 177 hp Cosmo'da 260 kadran var, nazar değmesin bu cici sportta niye 240 kadran :/
            Araçlarımıza hergün biniyoruz ama ufak ayrıntılar gözden kaçabiliyor sanırım. Tüm insignialarda olduğu gibi kadran ...160-180-200 diye giderken 200den sonra 230-260 şeklinde ilerliyor.Eğer foto açısı beni yanıltmıyorsa orda 265km hız var.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
              abi hem araban 180 hp (hatta Mert'inki dynoda 200 çıkmıştı)
              hem kadran 270 (260'dan sonra çizgi var)
              hem de bunun kadranı da 270, 200'den sonra 30-30 gidiyor (ki Burak abi de yazmış ihihi )
              ancak fotodaki hızın gerçek olmadığını düşünüyorum, açılıştaki test olabilir
              InsigniaTEAM

Yorum

ne farkeder okadar çevirebilcek olan varmı kadranı ben denedim 3 kere 240 tan sonra duvara carpmıs gibi yavas gidiyorsunuz 259km di bıraktım sanzıman gereksiz uzun 1.6 arabaya göre bu sanzıman fazla . 1 ve 2 gereksiz kısa 3. iyi 4,5,6 gereksiz uzun . ayrıyetten kadranda ne varsa onu basıcak diye bisicik yok morel icabı

Yorum

Güya gözümüzü doyurup hız yaptırmayacaklar

Saabta kendine göre yöntem geliştirip göz doyurma açısından göstergeyi daha ileri kaydırmış

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                    ayrıyetten kadranda ne varsa onu basıcak diye bisicik yok morel icabı
                    + her motora ayrı ayrı kadran yapacak da değiller
                    InsigniaTEAM

Yorum

güzel araba ama ben 75bin tl üstü diğer markalara kayma taraftarıyım
                      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

görünüm açısından her türlü cefayı çeker 19 takardım bu arabaya... 17 ile 18 in arasında bile yol tutuştu fark hissettim ben açıkcası
                        F30 Sport+

Yorum

Doğru yaa.200'den sonra 30-30 çıkıyo-muşş amaç neyse :/
                          Ya hem insigniaya biniyosunuz hemde kadranınızdan haberiniz yok
                          Saol Vexx

Yorum

sportla arasındaki fark nedir ben baya arastırdım süspansiyon sistemini flexte bile kullanılan EDFC tarzı amortisor bizim flexsizlerde aynısı kullanılıyor bende EPC var bakıyorum aynı sportla hic bir farkı yok mm olarak alçaklıkta yok çözemedim opel sport yapmıs ama ne farkı var bilen varsa cidden merak ettim
                            Sport ile diğer modellerin şasileri farklıdır.

Sport'un yayları kısa (dolayısı ile alçak), amortisörleri sert, amortisör takozları kısa, viraj stabilizatör çubukları kalın, salıncakları farklıdır.
                            Ayrıca direksiyon sistemi kısa turludur, "reduced travel rack" diye geçer.

EPC'den baktığında süspansiyon komponentleri FlexRide olan ve olmayan diye ikiye ayrıldığı gibi, bir de Alçaltılmış Spor Şasi (Lowered Sports Chassis) ve Standart Şasi diye iki gruba daha ayrılır.

Yorum

anladım tesekkürler detaylı bilgi için , yay kolay eicbach var suan elimde takmayı düsünmüyorum ama viraj çubuk ları icinse OPC nin getirtmeyi düsünüyorum bunlar kolay seyler değistirmesinde bence en güzeli kısa turlu direksiyon yarın bi arastirim bunu bakalım. son bisi daha solim sportla yanyana koyduk arkadasımla alcaklık farkı yoktu

Yorum

anladım tesekkürler detaylı bilgi için , yay kolay eicbach var suan elimde takmayı düsünmüyorum ama viraj çubuk ları icinse OPC nin getirtmeyi düsünüyorum bunlar kolay seyler değistirmesinde bence en güzeli kısa turlu direksiyon yarın bi arastirim bunu bakalım. son bisi daha solim sportla yanyana koyduk arkadasımla alcaklık farkı yoktu
                                arkadaşın neden gelmiyor buraya?
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X