Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karda Kışta İnsignia :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Karda Kışta İnsignia :)

4 adet Dunlop Kar Lastiği aldım ve teste cıktım İlk baslarda Kırıkkale'nin Araba degıl Tılkı bıle gecmemıs ayak basılmamıs toprak yerlerı Daha sonra Ilgaz Dagına dogru devam Masallah iyi gitti geldi sadece Ilgaz da Kar kütlesinin içine soktum aracı İleri giderken patinaj yaptı iyice oturdu . Salıncak yaparak cıkarttım aracı

[IMG width=800]http://i.imgur.com/E0uzp.jpg[/img]

2012 İnsignia 2.0CDTİ Edition + Still Paket

Ynt: Karda Kışta İnsignia

Sen ciddi ciddi teste çıkmışsın kardeşim Güzel bir deneyim olmuş.Eminim çok hoş vakit geçirmişsindir.Yokuş aşağı inen yolun sonundaki dönüş çok güzel olmuştur
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

çok zevkli olur bu yollarda gitmek
      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Arabanin Hakkını vermissin
        Yakışır.
        Morpheus
        61 TT 971

Yorum

en çok sevdigim türden yollar dağlık bayırlık yollar ama burada gidilicek yer yok kar olucak bide off tadından yenmez
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

karda araç kullanmak çok zevkli ancak bi okadarda streslidir...

Yorum

Özellikle kar lastiği takmadan böyle mekanlarda dolaşanların vediği stres beni çok sinir ediyor.
              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

bugün dik bi rampadan çıkmaya çalıştım, rampa baya dik olduğu için benden önce çıkmaya yada inmeye kimse teşebbüs etmemiş yaklaşık 70 metrelik bi rampa ve karlıydı, 1.viteste yüklendim yarıya kadar patinajla çıkabildim ve son 10 metrede araç kaldı, el freni çektim 1e taktım tekrar yüklendim ama sonuç başarısız, kafaya sağa sola sallamaktan başka bişi olmadı geri geri inmekten başka çarem kalmadı, yada debriajı yakmaktan başka, geri geri salayım dedim, boşa alıp hafif kaydırdım ve 4 tekerlek birden kaymaya başladı, frene dahada yüklendim Allah'tan durdu araba, ne yapıcağımı şaşırdım bu şekilde aracı aşağı indirmekten başka çarem yoktu, 10 saniyede çıktığım rampayı 15 dakikada santim santim inmek zorunda kaldım, frene az basarsan sadece önleri kitliyor ve o an kayacak ve durmayacak korkusu tarif edilemez, kaymaya başladığı ana frene daha kuvvetli basınca arka frenleri daha iyi tutuyor, dediğim gibi karda araç kullanmak çok keyifli ancak streside bi okadar kötü, bugün yaşadığım stres bütün kış yeter bana daha öncede uludağdan şahinle inmeye çalıştığımda bu şekilde olmuştu....

Yorum

Bununla geçmiş olsun Hasan kardeşim... Allah beterinden saklasın.
                  Şimdi televizyonda haberleri izliyorum. Ankara'daki kar yağışından dolayı zor durumda kalan sürücüler ile lunaparkta çarpışan otolar gibi araçların peş peşe birbirleriyle çarpışmalarını gösteriyorlar. Üzülmemek elde değil

Yorum

Arkadaslar baski balata icin inanilmaz tehlikeli bu kar muhabbeti. Bu arada traction kontrolu kapatip 1. Viteste cok yuklenmeden cikmayi denemek en mantiklisi. Bir de su kizaklama sirasinda yere buza yapismayi saglayan sprey urun dusunulebilir. 8 km kadar etkisi var. Bilgilerinize....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      Bununla geçmiş olsun Hasan kardeşim... Allah beterinden saklasın.
                      Şimdi televizyonda haberleri izliyorum. Ankara'daki kar yağışından dolayı zor durumda kalan sürücüler ile lunaparkta çarpışan otolar gibi araçların peş peşe birbirleriyle çarpışmalarını gösteriyorlar. Üzülmemek elde değil

teşekkür ederim cemil abi...

Yorum

beyaz kar beyaz insignia çok güzel görünüyor.
                        2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

çok güzel maşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                            Sen ciddi ciddi teste çıkmışsın kardeşim Güzel bir deneyim olmuş.Eminim çok hoş vakit geçirmişsindir.Yokuş aşağı inen yolun sonundaki dönüş çok güzel olmuştur
                            çok güzel oldu fakat iyi de bi tehlike atlattım dağı çıkarken karsıdan gelen tır kaydı zor kaçtım

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                            çok zevkli olur bu yollarda gitmek
                            çok zevkli ve bi o kadarda sıkıntılı aslında yourock
                            Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                            bugün dik bi rampadan çıkmaya çalıştım, rampa baya dik olduğu için benden önce çıkmaya yada inmeye kimse teşebbüs etmemiş yaklaşık 70 metrelik bi rampa ve karlıydı, 1.viteste yüklendim yarıya kadar patinajla çıkabildim ve son 10 metrede araç kaldı, el freni çektim 1e taktım tekrar yüklendim ama sonuç başarısız, kafaya sağa sola sallamaktan başka bişi olmadı geri geri inmekten başka çarem kalmadı, yada debriajı yakmaktan başka, geri geri salayım dedim, boşa alıp hafif kaydırdım ve 4 tekerlek birden kaymaya başladı, frene dahada yüklendim Allah'tan durdu araba, ne yapıcağımı şaşırdım bu şekilde aracı aşağı indirmekten başka çarem yoktu, 10 saniyede çıktığım rampayı 15 dakikada santim santim inmek zorunda kaldım, frene az basarsan sadece önleri kitliyor ve o an kayacak ve durmayacak korkusu tarif edilemez, kaymaya başladığı ana frene daha kuvvetli basınca arka frenleri daha iyi tutuyor, dediğim gibi karda araç kullanmak çok keyifli ancak streside bi okadar kötü, bugün yaşadığım stres bütün kış yeter bana daha öncede uludağdan şahinle inmeye çalıştığımda bu şekilde olmuştu....
                            Abi haddim degıl ama öyle bir durumda el frenini çek , direksiyonu sola dogru kır ve 1.viteste yüksek devir yap aynen ters dönersın ve tepeyi inmen daha kolay olur ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                              çok güzel maşallah, Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin
                              Amin Allah razı olsun hepimize insallah

Yorum

İşleniyor...
                              X