Duyuru

Collapse
No announcement yet.

34 KB 638 YENİ HALİYLE!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 34 KB 638 YENİ HALİYLE!!!

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
    Renk çok güzel,bende kaplatsam aynı renk yapardım Yalnız gün ışığında ve daha iyi makina ile çekilmiş fotolarınızı görmek isterim
    Buluşup canlısını göreli Bülent hocam.

Yorum

Çok hoş olnuş. Maşallah.

Yorum

araç çok güzel olmuş tebrik ederim güzel çalışma.. kazasız belasız inşallah.

bixenon farlarda uzunlar kısalar vede far yükseklik ayarı hepsi çalışıyor mu? (AFL'yi katmıyorum )

bixenon çıkma farları bende buldum 1 takım, inşallah hafta sonu bi işim çıkmazsa yaptırıcam
        2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Aracınız çok güzel olmuş gerçekten. Press nerde yaptırdınız acaba ? Maliyeti nedir ? Konfor nasıl oldu ?

Yorum

buda siyah kaplama opc, jantlarıda kaplamış fena olmamış...

bayi 0 araca kendisi modifiye yapmış anlaşılan

2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Araciniz cok guzel olmus.kaplama ve jant boyamayi kaca yaptirdiniz acaba?
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                araç çok güzel olmuş tebrik ederim güzel çalışma.. kazasız belasız inşallah.

bixenon farlarda uzunlar kısalar vede far yükseklik ayarı hepsi çalışıyor mu? (AFL'yi katmıyorum )

bixenon çıkma farları bende buldum 1 takım, inşallah hafta sonu bi işim çıkmazsa yaptırıcam
                uzun ve kısalar tek çalışıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muhammett
                  Aracınız çok güzel olmuş gerçekten. Press nerde yaptırdınız acaba ? Maliyeti nedir ? Konfor nasıl oldu ?
                  maslak sanayide namda yaptırdım ama 3cmden fazla pres yaparsınz amortisör milerinide kısaltmalasınz sadece pres 250 lıra

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                    Araciniz cok guzel olmus.kaplama ve jant boyamayi kaca yaptirdiniz acaba?
                    kaplama 1500 lira ruhsat dahil jant boyama 250 lira

Yorum

Çok güzel olmuş güle güle kullanın.

Yorum

herkese tekrardan teşekürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kb638
                          Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                          Bixenon farlari kaça malettiniz? Bende yaptırmak istiyorum
                          farları ben bpstancı sanayiden aldım çıkma far hatta şuan bir çıkmacıda olamasi lazım ankara oto çıkma yerin adı ordan farları 500 liraya alırsınız ama şöle bir sııkıntı oluyo bixenona çevirmek onuda benim arabayı dursun usta halleti philips marka xenon alırsnız bendekinden role fln öyle şeylerde varmış heralde montajı farlarla beraber 1000 le 1200 arası bişe olması lazım eğer yaptırmak istiyorsunz ustanın numarasını veriyim oda bulabilr size far
                          Valla iyi olur montajla ilgili antalyada tanıdığı varsa birde süper olur
                          Bu arada aracınız çok güzel olmuş maaşallah !

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Kesinlikle son hali çok hoş olmuş. Farlar ayrıca çok hoş olmuş.
                            Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Arkadaşlar bende bu arabayı gördükten sonra kaplama yaptırmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.Arabayı canlı görmek için Murat arkadaşımdan rica ettim.Kendisi beni kırmayarak saolsun akşam Bostancı da buluştuk .Canlı canlı resimdekinden daha alımlı duruyor.Benim arabayla yanyan dururken body kit falan olmasa bile benimkinden daha çekici ve gözalıcıydı valla.Kendisini tebrik ederim iyi tercih yapmış.Bende bir iki resmini çektim buyrun.

Yorum

evet renk çok güzel olmuş keşke yakın çekim de olsaydı
                                gerçi dokusuz kaplama sanırım

Yorum

İşleniyor...
                                X