farları ben bpstancı sanayiden aldım çıkma far hatta şuan bir çıkmacıda olamasi lazım ankara oto çıkma yerin adı ordan farları 500 liraya alırsınız ama şöle bir sııkıntı oluyo bixenona çevirmek onuda benim arabayı dursun usta halleti philips marka xenon alırsnız bendekinden role fln öyle şeylerde varmış heralde montajı farlarla beraber 1000 le 1200 arası bişe olması lazım eğer yaptırmak istiyorsunz ustanın numarasını veriyim oda bulabilr size far
Valla iyi olur montajla ilgili antalyada tanıdığı varsa birde süper olur
Bu arada aracınız çok güzel olmuş maaşallah !
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Arkadaşlar bende bu arabayı gördükten sonra kaplama yaptırmayı ciddi ciddi düşünmeye başladım.Arabayı canlı görmek için Murat arkadaşımdan rica ettim.Kendisi beni kırmayarak saolsun akşam Bostancı da buluştuk .Canlı canlı resimdekinden daha alımlı duruyor.Benim arabayla yanyan dururken body kit falan olmasa bile benimkinden daha çekici ve gözalıcıydı valla.Kendisini tebrik ederim iyi tercih yapmış.Bende bir iki resmini çektim buyrun.
Yorum