Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İşte Scirocco...( Yeni Prensesim)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İşte Scirocco...( Yeni Prensesim)

Çok tşekkürler Cemil abi
    F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun Gökhan abi. Bakalım rocco'nun ömrü ne kadar olacak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
        teşekkür ederim abicim, geleceği sadece yaratan bilir ne desem boş
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          Orjinal yazı sahibi: cekY
          teşekkür ederim abicim, geleceği sadece yaratan bilir ne desem boş
          Nasip kısmet abi Gelecek neler getirecek göreceğiz astra gtc mi olur, insignia opc mi bilinmez :P

Yorum

Gökhan, sana bir PM attım, kontrol eder misin...

Yorum

Hayırlı olsun Emniyet Müdürüm yeni araban.. Güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. Nasılsa dönüp dolaşıp Opel'e tekrar geleceksin. Hiç olmazsa burnun sürtsün bu araçla biraz ))))))))))))
              Ha bir de bugun Hasan Bey, Ahmet Bey ile senin prensese binmek, test etmek istiyoruz, müsaitse?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Odak Burak
                Hayırlı olsun Emniyet Müdürüm yeni araban.. Güle güle kullan, kazasız belasız inşallah. Nasılsa dönüp dolaşıp Opel'e tekrar geleceksin. Hiç olmazsa burnun sürtsün bu araçla biraz ))))))))))))
                Ha bir de bugun Hasan Bey, Ahmet Bey ile senin prensese binmek, test etmek istiyoruz, müsaitse?
                teşekkür ederim sayın opel tr gnel müdürüm opelden benim adımı kara listeden çıkartır ve gtc 1.6 turbo navi afl flexi yi 42,750 ye verdiğin gün opeldeyim)

Sciroccomla bi görüşmem lazım test açısından uygun mu değil mi, bide hepimiz birbirimizi tanıyoruz ben sizin ordakilere çok bindim indim, bir tad alamayınca vw e geçtim, ya rocco hoşunuza giderse???
                F30 Sport+

Yorum

hayırlı ugurlu olsun gokhan abı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın gercektende o jantlar hıc gıtmıyor o arabaya sankı astra bertone turbo jantı gıbı olmus gtc yerıne en ıyı alınabılcek bır araba bana gore ama bu gelcek hyundaide cok kalıte ama param olsa ılk once onu alırdım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                    hayırlı ugurlu olsun gokhan abı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın gercektende o jantlar hıc gıtmıyor o arabaya sankı astra bertone turbo jantı gıbı olmus gtc yerıne en ıyı alınabılcek bır araba bana gore ama bu gelcek hyundaide cok kalıte ama param olsa ılk once onu alırdım
                    ) teşekkürler emre jantları canlı görsen fikrin değişecek bencee
                    F30 Sport+

Yorum

bosver abı sen bın tepe tepe yaza farklı jantlarla gezersın bu jantlar agır gelmıyormu arabaya

Yorum

İşleniyor...
                      X