Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İşte Scirocco...( Yeni Prensesim)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İşte Scirocco...( Yeni Prensesim)

ya yapmayın etmeyin beni jant masrafına sokmayın bide beğenseniz ne var şunu yahuuu)

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
    Araç çok çok güzel tekrardan hayırlı olsun.

Bende jant mevzusuna biraz takıdım ama farklı olmak ve kullanıcak kişinin beğenmesi önemli olan ilk defa böyle bir rocco jantı ile karşılaştığımız için bize farklı geldi o kadar
    aynen, herkes gloss lara alıştı bu biraz farklı geldi sanki:S
    Orjinal yazı sahibi: Eliff
    Hayırlı olsun Gökhan güle güle kullan
    Teşekkürler
    F30 Sport+

Yorum

ben zaten hayırlı olsun dedim , parantez içinde jantları tekrar hatırlatıyorum o kadar
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

jantları diye diye beni soğuttunuz he canlı görseniz aslında fena değil bide yay taksam kendini toplayacak gbi:S
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          jantları diye diye beni soğuttunuz he canlı görseniz aslında fena değil bide yay taksam kendini toplayacak gbi:S
          Gokhan jantlar ise yaramaz
          Ehh alali 3 gun oldu sen en iyisi sat bunu
          Saka bir yana sen begendiysen tepe tepe kullan

Yorum

maşallah güle güle kullanın.çok güzel duruyor.bu arada jant konusunda ben uzaktan bakınca cok guzel durcagını dusunuyorum.body kit te güzel durmus.kazasız belasız surusler.yeni 1.6 turbo gtc ile 0 100 yapsanız sonuç ne olur cok merak ediyorum

Yorum

Hayırlı olsun Gökhan kardeşim. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
              İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim,güle güle kullan yandan aynı eski astrana benziyor
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hadi hayırlı olsun gördük sonunda beyaz prensesi ilk yorumumda da söylediğim üzere ve herkesinde fikir beyan ettiği üzere jantlar çok falso.. hemen değiştir, sende benim gibi az kollu geniş aralıklı jantları seversin, Golf R jantı falan al derim audi vw grubu için seçenek çok
                  *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

hepinize iyi dilekleiniz için teşekkürler ve arabayı egrçekten çok sevdim izlemesi çok keyifli bir araç
                    F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun çok güzel...
                      Alıntı:Turbonun intercoolerini havalandıran rüzgar gir içeri usul usul beni bu atmosferikten kurtar

Yorum

abi öncelikle hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
                        ama....

bu jant+bodykit sadece bu araçta varsa, başka kimse takmıyorsa bir bildikleri var demekki ihihi
                        jantlarda zaten herkes hemfikir,
                        kit'e gelince çok tutarsız olmuş bence, ön çok kaba, ortada marşpiyeller öne göre sade kalmış, arkaya geçiyosun bir değişiklik yok gibi bildiğin Rocco
                        zaten rengini de tutturamamışlar tampon ile ekler arasında ton farkı var. bence sen sat en iyisi bunu ya haha :P
                        cidden bu arabaya böyle bir görüntü yakışmamış bence.
                        bu jantlar belki sadece sende var ama herkeste olan diğer jantlar arabaya daha çok baktırıyor bence.

arkadan bakınca yandaki OPC Line daha sportif duruyor ya fabrikasyon olmalı, ek yerleri belli değil hemde fiber gibi durmuyor
                        InsigniaTEAM

Yorum

böyle giderse gökhana arabayı bir haftada sattıracanız haha ihihi
                          2015 leon fr

Yorum

bu muridler beni ucurcak en sonunda...
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              abi öncelikle hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
                              ama....

bu jant+bodykit sadece bu araçta varsa, başka kimse takmıyorsa bir bildikleri var demekki ihihi
                              jantlarda zaten herkes hemfikir,
                              kit'e gelince çok tutarsız olmuş bence, ön çok kaba, ortada marşpiyeller öne göre sade kalmış, arkaya geçiyosun bir değişiklik yok gibi bildiğin Rocco
                              zaten rengini de tutturamamışlar tampon ile ekler arasında ton farkı var. bence sen sat en iyisi bunu ya haha :P
                              cidden bu arabaya böyle bir görüntü yakışmamış bence.
                              bu jantlar belki sadece sende var ama herkeste olan diğer jantlar arabaya daha çok baktırıyor bence.

arkadan bakınca yandaki OPC Line daha sportif duruyor ya fabrikasyon olmalı, ek yerleri belli değil hemde fiber gibi durmuyor
                              Çağrıcım bu çirkin yorumun için teşekkür ederim beni arabdan soğutupta zarareına sattıracak olursan muhtemelen topuklarında 9 mm lik boşluklar oluşacaktır

bu arada yanlar aslında oval ama fotoda düzgün çıkmamış arka çaprazdan filan baktığında oldukça çıkıntılı duruyor... uygun jant bulursam aklımda var ama acelem yok
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                Çağrıcım bu çirkin yorumun için teşekkür ederim beni arabdan soğutupta zarareına sattıracak olursan muhtemelen topuklarında 9 mm lik boşluklar oluşacaktır

bu arada yanlar aslında oval ama fotoda düzgün çıkmamış arka çaprazdan filan baktığında oldukça çıkıntılı duruyor... uygun jant bulursam aklımda var ama acelem yok
                                acelen olmasın zaten yoksa 1-2 hafta içinde bi jant taktığını bide arabayı sattığını görürüz haha
                                yavaş yavaş yapmak en iyisi
                                yorumum konusunda; önemli değil, parçaları söküp değiştirmen için elimden gelen yorumu yaptım sadece yok yok sen memnunsan sevdiysen gerisi teferruat. benim zevkime uygun değilse de araba benim değil zaten ihihi
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X