maşallah nazar değmesin gökhana bi jant dışında kusuru yok birde farlar xenonmu yoksa normalmi tam anlayamadım yandan bu arada bence o araca yakışan en güzel jant budur
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Maşallah Gokhanim çok güzel bir araba aldın. Bodykit çok yakışmış. Bence jantlarda çok güzel en azından kimsede olmayan bir jant. Yay konusunda bir denemek lazım çok yüksekte durmuyor aslında. Güle güle kullan...
herkese çok çok çok teşekkür ederim arkadaşlar... jantlar konusunda kararsızım canlı görseniz belki fikriniz değişir. Bu kit ve jantlar Türkiye'de sadece bu araçta varmış onun için birazda özel ve farklı kalsın istiyorum aslında... ..
Gokhan gule gule kazasiz belasiz ve en az 6 ay kullanmani dilerim :
Fotoda kafama takilan tek sey diger arkadaslar gibi jant oldu.
Bu kadar ortak zevk sahibi olmamiza bir kez daha sevindim ne de olsa insigniateam
Onur'un onerdigi jant cok guzel ama dedigin gibi herkeste var
Ulas'in ilk onerisi cok hosuma gitti hem siyah hem de cok ic karartmiyor derim
Zevk ve secim senin
Fatih Hoca nedir ilk izlenim Fluence kadar hizli mi
Gokhan gule gule kazasiz belasiz ve en az 6 ay kullanmani dilerim :
Fotoda kafama takilan tek sey diger arkadaslar gibi jant oldu.
Bu kadar ortak zevk sahibi olmamiza bir kez daha sevindim ne de olsa insigniateam
Onur'un onerdigi jant cok guzel ama dedigin gibi herkeste var
Ulas'in ilk onerisi cok hosuma gitti hem siyah hem de cok ic karartmiyor derim
Zevk ve secim senin
Fatih Hoca nedir ilk izlenim Fluence kadar hizli mi
Bende jant mevzusuna biraz takıdım ama farklı olmak ve kullanıcak kişinin beğenmesi önemli olan ilk defa böyle bir rocco jantı ile karşılaştığımız için bize farklı geldi o kadar
Gökhan hayırlı olsun, karakter body iyiymiş, özellikle de ön tampon ama o tampona daha dolgun marşpiyerler ve çoğunluğun dediği gibi daha şık bir jant lazım
Yorum