2012 model.. 1.4 140 hp..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Buda bizden gelsin..İlk resmimiz ;)
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View PostBazen düşünüyorum arabalarımıza kendimizden daha fazla özen , alaka gösteriyoruz. Bir doktora gitmeyi 30 kez düşünürken , wax ım bitince karnımı doyurmadan gidip wax alıyorum.
Sanırım pek normal değiliz.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View Post
Hocam inanirmisin geçen arabalı vapur içinde temizlik yapıyordum camları filan sildim far ve stopları temizledim ve o esnada yanıma bir arkadaş geldi 30 lu yaşlarda.Hocam dedi demin sen arabanın başında yokken baktım arabana ve dedim ki bu adam kesin hasta belli oldu )) dönüşte tahmin ettiğim manzara araba başındasın dedi güldük iki sohbet ettik ayak üstü. .Gerçekten öyle şu an dişim ağrıyor Dr a gitmiyorum üşeniyorum ama arabanin sağ ayna kapanırken açılırken takılıyor servise gidip baktirayim diyorum )))
Öncelikle hayırlı olsun aracınız.Ayna açık konumdayken elinizle tersi istikamete doğru yatırın.Aynanın açılıp kapanma ayak yerinde bi aralık göreceksiniz,ordan içeriye yağlayıcı sprey sıkın.Hepsi bu kadar.Aynı sorun yaşayan bi arkadaş forumda açmıştı konusunu.Ben ve benim gibi bu sorundan muzdarip arkadaşlara ilaç gibi geldi bu yöntem.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kaan352 View Post
Hocam inanirmisin geçen arabalı vapur içinde temizlik yapıyordum camları filan sildim far ve stopları temizledim ve o esnada yanıma bir arkadaş geldi 30 lu yaşlarda.Hocam dedi demin sen arabanın başında yokken baktım arabana ve dedim ki bu adam kesin hasta belli oldu )) dönüşte tahmin ettiğim manzara araba başındasın dedi güldük iki sohbet ettik ayak üstü. .Gerçekten öyle şu an dişim ağrıyor Dr a gitmiyorum üşeniyorum ama arabanin sağ ayna kapanırken açılırken takılıyor servise gidip baktirayim diyorum )))
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yakar_35 View PostÖncelikle hayırlı olsun aracınız.Ayna açık konumdayken elinizle tersi istikamete doğru yatırın.Aynanın açılıp kapanma ayak yerinde bi aralık göreceksiniz,ordan içeriye yağlayıcı sprey sıkın.Hepsi bu kadar.Aynı sorun yaşayan bi arkadaş forumda açmıştı konusunu.Ben ve benim gibi bu sorundan muzdarip arkadaşlara ilaç gibi geldi bu yöntem.[/B][/I]
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seloselo View Post
şehirlerarası seyahatlerde gün içinde muhakkak bir benzin istasyonunda durup arabamı kendim yıkarım. Meguiars çantam hep bagajda gezerim.
Yorum
Yorum