Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Viperking's GTC 1.6 Turbo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Viperking's GTC 1.6 Turbo

Resimleri cep telefonu ile arabayı ilk aldığım gün çektim. Hem pozlar iyi değil hem de araç kirli, h.sonu yıkatıp paklatıp yeni resimler çekene kadar idareten bunları yüklüyorum

Uploaded with ImageShack.us

Ynt: Viperking's GTC 1.6 Turbo

Ne yaptın amblemi sökebildinmi ? benımde gozum hala bu h kasalarda vallahı ılk goz agrım güle güle kullan
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sağol,

Daha hiçbir şey yapamadım, yıkatamadım bile. İnşallah yarın yıkama + kışlık lastikleri takıcam. Amblem sökme işinden şimdilik vazgeçtim, belki arkadaki turbo yazısını kırmızı yaparım, GTC yi söküp VXR koyabilirim. Bi de uygun bir hava filtresi ile tamamlarım.

Yaza doğru durmu toparlayabilirsem OPC tamponları almayı düşünüyorum. O tamponlara güzel 18'' jant da gider ancak jant olunca yay gerekecek. Bunda IDS+ olduğundan yay işi sıkıntı. Bakalım kısmet

Yorum

Türkiye'ye gelen H kasa GTC'lerin hepsi "Sport" donanım seviyesindedir (Avrupa'da Edition, Cosmo vs başka donanımları da vardı).
        Bu donanım seviyesinde alçaltılmış spor şasi standarttır, ve normalden 2 cm kadar alçaktır.
        Amortisör, yay, takoz, burç, stabilizatör gibi süspansiyon komponentleri de standart şasiden farklıdır.

Opel'in Z16LET motorlu Astra GTC için önerdiği farklı boylardaki jant+lastik kombinasyonlarına sadık kaldığınız sürece standart dışı bir yay takmanıza, aracı daha da alçaltmanıza gerek yok, jant büyüse de komple tekerlek çevresi ölçüsünü değiştirmemiş olacaksınız.

Söz konusu ölçüler :

205/55 R16 91V, 6,5Jx16, 37 veya 39 ofset
        215/45 R17 91V veya 225/45 R17 91V, 7Jx17, 39 ofset
        225/40 R18 92W, 7,5Jx18, 37 ofset

Yorum

18" jant olarak da aşağıdaki jantları öneririm, tabii eğer benim gibi orijinal ekipman meraklısıysanız.
          Bunlar zamanında Opel'in GTC için opsiyonel olarak sunduğu jantlardır, ve aracı çok yakışıklı gösterir...

Yorum

GTC 2.0 Turbo ve 1.9 CDTI lar da Cosmo olarak gelmiş nadir araçlar var ancak 1.6T ler dediğiniz gibi sport. Jant lastik olayı dediğiniz gibi ama ben yine de biraz daha basık oldun sitiyorum ayayı o yüzden söylemiştim Bu arada gönderdiğiniz resimlerden 2.sinde olan janta ben de hastayım. Gönül isterki jantı, latiği, body si vs bir kalemde yapıp bitirelim ama maalesef şu an öyle bir imkanım yok O yüzden de benim için ilk sırada OPC kit var

Yorum

Benim Corsa'daki jantlar onların 17" ve 4 bijonlu olanı.
              Ben de çok beğenerek ve severek almıştım, hâlâ da Corsa için onun üstüne jant tanımıyorum

Tüm gönlünüzden geçenleri en kısa zamanda gerçekleştirebilmenizi dilerim, kolay gelsin, tekrar hayırlı uğurlu olsun...

Yorum

Teşekkürler

Yorum

abi bu araç bende olsa kesinlikle OPC jantı takardım;

nette replikası da var, kanallar siyah olduğu için buda hoş duruyor

InsigniaTEAM

Yorum

hastayım bu arabaya ya super bır makına 50 mılyara satıyor adam

Yorum

Çağrı eskiden replikalar ucuz olurdu şimdi replika üstüne 200 koyup adam gibi jant alabiliosun Bi de bu OPC jantı hoşuma gitmiyor benim, en iyisi ince kollu yıldız olan

Yorum

Hayırlı olsun güzel araba almışsınız iyi günlerde kullanın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                          Çağrı eskiden replikalar ucuz olurdu şimdi replika üstüne 200 koyup adam gibi jant alabiliosun Bi de bu OPC jantı hoşuma gitmiyor benim, en iyisi ince kollu yıldız olan
                          Heves kırmayı hiç mi hiç istemem ama bilginiz olsun, o jantların liste fiyatı şu an 1129 TL.
                          Alabileceğiniz en iyi iskonto %30 olur, 790 TL civarına gelir.
                          Yani maalesef 3000 TL gibi bir rakamı gözden çıkartmak gerekiyor...

Yorum

Dediğim gibi jant konusunda zaten kararsızım, jant alınca yay takamayacak olmam bir sorun benim için. Zaten benim için ilk sırada OPC tampon var

Yorum

hayırlı uğurlu olsun

Yorum

İşleniyor...
                              X