Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Amerikada bile insigniaciyiz varmi otesi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Amerikada bile insigniaciyiz varmi otesi

donanım haricinde kullanım olarak bir farklılık varmıydı?
    arka tarafta da Turkish Bazaar gözüküyor
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
      Amerika nasıl güzel mi ? ben hiç gitmedim de

Araç fiyatları yaşam şartları Maaş durumları ne ayarda acaba ?
      Amerika uzun süreli yaşanacak bir yer değil. Özellikle şu sıralarda iş bulmak kolay değil.
      Amerika kısa süreli gidilerek gezilecek bir yer. Adamlar her şeyi kendi zevkleri için yapmış.
      Paran varsa en kıral sensin. Türkiyeye göre çok daha ucuz rakamlara alış veriş yapabiliyorsun.
      Benzin bize göre ucuz. Oteller ucuz. Tabi doların son zamanlarda artması işi biraz bozdu.
      Ama yinede Türkiyeye göre iyi. Kısacası para kazanmak zor. Ama kısa gezilerle dolaşmak iyi.
      göre iyi.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

ben bir süre portsmouth NH de kaldım durumu kısaca şöyle ifade edeyim minimal gelir 9 dollar/saat ayda min 1500 dolar kazanıyorsun 200m2 müstakil ev kirası 500 700 arası(12 aydan aşağı kontrat yapmazlar) benzin litresi sanırım 80 kuruş felan gelirin amerikada çek ile verilir onuda tahsil ederken 9% gelir vergisi kesilir. eyalet yasasına göre değişmekle birlikte NH da gıdadan vergi 0, maine eyaletinde de giyim vergisi 0 mesela... insanlık olarak küçük kasabalarda gerçekten çok yardım severler ama New york gibi şehirlerde öldüm desen adam sana bakmaz... polis korkuları allah korkularından fazla o yüzden ülkem daha iyi... ancak erken rezervasyon uçak bileti ile oradan iphone alıp gelsen türkiyeden almaya göre daha ucuza gelir böylede bir yanı var

Yorum

Turkish Bazaar benim burdaki sirketim. bu arada bulundugum eyalet upstate NEw york, burdaki cogu aracin plakasi baska eyaletlere ait. Dunyanin neresinde olursaniz olun, inanin hic farketmez vatan gibisi yok, ozellikle ISTANBUL . bu arada kismet olursa ocak 2 istanbuldayim 1 sene kalicam . kesinlikle bulusmalara katilmak ve sizleri tanimak istiyorum.
          daha once cosmo kullandim ama bu cok basit gibi geldi bana bilmiyorum, amerikada genelde yuksek motorlu araclar var ama bu arac cok bagiriyordu yani kisacasi benim icin hayal kirikligi diyebilirim. mavi isiklar tam bir rezalet bence ama cosmo yani butun donanima sahip olan bir regal kesinlikle bu aracla kiyaslanamaz.
          hoscakalin

Yorum

Siz burda iken bir de Turkiye bulusmasina denk gelirseniz o zaman gorun insigniateam Turkiye nasil egleniyor. Umarim tanismak nasip olur. Saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Siz burda iken bir de Turkiye bulusmasina denk gelirseniz o zaman gorun insigniateam Turkiye nasil egleniyor. Umarim tanismak nasip olur. Saygilar sevgiler
              Mesaj saatinden anlaşıldığı gibi evine sağ salim gitmişsin utku hocam

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                Utku'cum biz senden haber bekledik. Sen daha varır varmaz foruma girmişsin. Bu nasıl bir forum aşkıdır...

Yorum

türkiyeden farkı benzin çok ucuz
                  2015 leon fr

Yorum

peki sağlık sistemi nasıldır acaba türkiyeden daha iyidir mutlaka ?
                    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

amerikada sağlık hizmeti almak için sigortalı olman gerek. 911 ambulansları, eczaneler hastaneler vb tamamı ücretli. ve amerikalı doktorların % 90 nı dışarda gelme. çoğu uzak doğulu, çinli hindistanlı vb.

Yorum

insignia ailesine selamlar,
                        ilk once sunu soylemek istiyorum. her eyaletin sistemi ve isleyisi farkli, tabiki disardan gelen doktor sayisi cok ama kesinlikle bu % 90 degil. ayrica farkli milletten olsa dahi genelde egitimlerini burda tamamliyorlar yani amerikalilar. her sistemin acigi muhakkak var ama uzun sureli kalinacaksa tabiki sigorta sart. yazdiklarim lutfen yanlis anlasilmasin! saygilar

Yorum

İşleniyor...
                        X