.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
DİFÜZÖR
Collapse
X
-
Ynt: DİFÜZÖR
Mert Sen bilirsin ;
Geçen gece sorduğum Honda nın arakasındaki ortada bulunana flasörlü fren lambasının devresini bizim araçların arka ortadaki sployler içindeki fren lambalarına uygulaya bilirmiyiz gece çok güzel gözüküyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
abi 3.stop lambasını orası cok kötü olur hemde arkadakilerin gözünü alır çünkü F430 a baktığınızda (strobe) Çakar lamba asvalta bakıcak sekilde takılmıs. hee nolur difuzorle oynarız güzelcene takarız ortasına olur ama bence herkeste olmaya basladı ve bana cok apaci geliyor zevk meselesi tabide Ferrariye özgü bisey Ferraride kalsın diyelim. yapmak isteyen olursa yardımcı olurum
bi kaçtane link verim incelemek isteyen olursa baksın..
video
Yorum
-
Devamlı flaşh çakan bir sistem değil sadece frene basınca devreye girecek bağzen uzun frenleme yapıyorum orda kullanılabilir mi acaba diye düşündüm şıkta olur gibi geliyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
merhaba vedat bey, difüzör çok güzel olmuş hayırlı olsun şimdi egzozlarla beraber uyum sağlamış.Bende tek çıkışlı difüzör ve egzoz siparişi verdim haftaya takılcak acaba difüzör tamponu sökerekmi takılıyor yoksa sökmeden mi yani basit bir şekilde değişiyormu.Teşekkürler
Yorum
Yorum