Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bakın bakalım erkeğe:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bakın bakalım erkeğe

gözlük saklama kabın nerede?
    bende senin jantlardan istedim bayiden.
    fabrika red etmiş isteğimi. cosmonun orjinal jantları gelmiş.
    1.6t değil mi?
    Renault!!!

Yorum

gözlük kabı sol tarafta hani el tutma yeri oluyor ya üstte onun yerine gözlük kabı koymuşlar... evet 1.6 Turbo. valla bende sizin jantlardan istemiştim işin gerçeği sizin araçta 6 lı cd mi tekli mi?
      F30 Sport+

Yorum

benimde tekli cd. hatta öğrendiğimde satış sorumlusuna kafa göz dalacaktım. şimdi ipodla ne istersem dinliyorum. çok ta gerekli değilmiş. hatta sitede arkadaşlar takma kafana demişlerdi. doğruymuş.
        ople politika değiştirmiş cd changer hakkında.öyle bir mazeret sundular.
        bende yok gözlük saklama kabı. var demişlerdi kandırdılar sonra. ekstra sunroof ve flexride şase eklettim.
        Renault!!!

Yorum

sizde ıpotla dinlerken şarkı listeniz ekrandan görünebiliyor mu? bu arada ben sevinmiştim 6 lı yerine usb koyduk dediklerinde 6 lı cd nın bence pek mantığı yok mp3 varken
          F30 Sport+

Yorum

evet görünüyor. istersen tek tek değiştiriyorsun, istersen liste halinde çıkıyor. oradan istediğin şarkıyı çaldırabiliyorsun. birde ben sesi 2 kademe arka tarafa verdim. şimdi çok daha dengeli oldu. tavsiye ederim.
            Renault!!!

Yorum

evet onu bende yapmıştım) son ses biraz daha az çıksada araçtan kombine bi şekilde ses gelmesi daha güzel oldu sanki.. ilerde ben arka camın oraya hoparlörde düşünüyorum aslında.
              F30 Sport+

Yorum

sen bilirsin. film cam ve boya koruma yaptırdın mı? düşünüyor musun?
                cam filmi mükemmel olur bence. hele de beyaza.
                Renault!!!

Yorum

film yaptırcam en kısa zamanda çok koyu olmayan bakılınca içi görüncek şekilde.. boya korumaya şimdilik gerek duymuyorum çünkü kendim elime cilayı alıp arabanın başında zaman geçirmek daha zevkli
                  F30 Sport+

Yorum

bende yaptırdım cam filmi, orta derece içi görünenden. llumar güvenlikli. gayet memnunum. çok koyu apaçi gibi oluyor zaten. boya koruma yaptırmayacaksan kuş pisliğine çok dikkat et derim.
                    Renault!!!

Yorum

araç garajda gerçi devamlı yıkama durumumda var o yönden şimdilik sıkıntı yok ama yinede dikkatli olmakta fayda var... taş çarpmalarını engellemek için şeffaf film düşünüyor musun ön tarafa?
                      F30 Sport+

Yorum

onu sordum. yaptıracaktım. 700 tl gibi bir fiyat verdiler. pek sıcak bakmadım bende.
                        kısmetse arabayı 5-10 yıl kullanmayı düşündüğüm için yaptırmak istemedim. ilerleyen zamanlarda ön kaputta ton farkı olur mu acaba?
                        Renault!!!

Yorum

Gökhan hatırlarmısın sen arabayı değişeceğin zaman renkle ilgili görüş almıştın.
                          Benimde araba değişimi gündeme gelince beyaz istedim ama istediğim özelliklerde cosmo beyaz verememişlerdi.
                          Bunun üzerine gümüş gri cosmo aldım (Eski adı Hakim Gri)
                          Açık renkler çok güzel duruyor. Koyu renk bakımı çok zor.
                          Bu arada benim arabam 2010 - A Insignia .
                          Gözlük kabı yok
                          6'lı CD Changer var.

USB olunca CD Changer'a gerek yok.
                          Şu alternatif üretimler artınca müzik sistemini değişeceğim zaten...

Tekrar güle güle kullan Gökhan
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

bende ki cd400 mesela. cdc400 değil.
                            Renault!!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                              Gökhan hatırlarmısın sen arabayı değişeceğin zaman renkle ilgili görüş almıştın.
                              Benimde araba değişimi gündeme gelince beyaz istedim ama istediğim özelliklerde cosmo beyaz verememişlerdi.
                              Bunun üzerine gümüş gri cosmo aldım (Eski adı Hakim Gri)
                              Açık renkler çok güzel duruyor. Koyu renk bakımı çok zor.
                              Bu arada benim arabam 2010 - A Insignia .
                              Gözlük kabı yok
                              6'lı CD Changer var.

USB olunca CD Changer'a gerek yok.
                              Şu alternatif üretimler artınca müzik sistemini değişeceğim zaten...

Tekrar güle güle kullan Gökhan
                              Abi benimde diğer İnsigniam gümüş griydi o renkte gerçekten çok yakışıyor ben ona bide film yaptırmıştım, bi gün filmsiz bi gümüş grinin yanına koyunca filmin ne kadar güzel göründüğünü anlamıştım.. Bu arada 2010-A ne demek? yani 1. seri üretim mi? Çünkü bana verirken 2010,5 model bu araba demişlerdi..
                              F30 Sport+

Yorum

2010,5 model fix bayi yalanı bence. banada aynısını söylediler
                                Renault!!!

Yorum

İşleniyor...
                                X