.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
VDT yeni hali
Collapse
X
-
Ynt: VDT yeni hali
hocam bir önerim olacak, okuyormusun yoksa çalışıyormusun, gelirini de bilmiyorum ama nasıl olsa tamponda da lokal boya patlakları var, el atmışken 180'lik tamponu alsan nasıl olur? egsozlar da yerine tam oturur.
tahmini 1.000 tl felan olabilir.
yada tamponu kıracak kadar bir duvara yaslan, kasko halletsin ihihiInsigniaTEAM
Yorum
-
walla mert doğru söylüyo ben iskendere yaptırıcaktım biraz kazık olduğunu duyduğum için çekindim egsozcy plastik bölgeyi kesitmirmek için biribne yönlendirdi oda pek beceremedi o kısmını. tamponu komple deiştirmek diilde o alt plastiği değiştirsem iyi olucak öyle bişi varsa. Gökhancım evet ya herife dedik az daha yukarı diye küt diye yapıştırdı çok bilmiş. anten 330tl mert[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Öncelikle herkese merhaba.Foruma Yeni üye oldum arkadaşlar.Bende 1 aylık insignia 2010 115 hp edition+elegance+18 inç+siyah renk sahibiyim.Egzoz için arka tampondaki plastik yani difüzör servise sordum değişebiliyor.İster tek çıkışlı ister çift çıkışlı olarak olabiliyor.Kemeye gerek kalmıyor yani.Egzozlarda içine oturuyor.bende yapmayı düşünüyorum kaça mal oldu acaba bi sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.
Yorum
Yorum