Sizin gibi yeni yetme değiliz biz. Bizde büyüklere saygı var.
Örnek : Yaşını bilmediğin insanın üniversite bitirmiş Ahmet yaşlarında bir oğlu varsa abi denmez ona amca denir.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Ahmet hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız, belasız ve cezasız. Amcayıda bekliyoruz foruma
abi sen neden amca diyorsun ki? hadi ben desem tamamda) senin yaş kurtarıyo merak etme)))))))))))))
yiğidi öldür hakkını yeme .. gökhan kardeşim gayet büyüklerine saygılı genç bir arkadaşımızdır mehmet bey
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Hayırlı, Uğurlu, Olsun, Kazasız, Belasız güle güle kullanın Ahmet kardeşim.
Aramızdaki en şanslı kişi de sensin, arada sırada araçları değiştirir, avantaj ve dezavantajları daha detaylı olarak bizlere aktarırsın artık.
Ahmet'cim hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanılsın. Bu arada plaka bir işaretmi acaba adı "N" harfi ile başlayan yenge adayımız olabilir yada sen çaktırmıyorsun öyle biri var galiba
Arkadaşlarım, Kardeşlerim, Abilerim hepinizden Allah razı olsun saolun, cümlemize nasip etsin kazasız, belasız, cezasız kullanmayı inşallah.
Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
Ahmet'cim hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanılsın. Bu arada plaka bir işaretmi acaba adı "N" harfi ile başlayan yenge adayımız olabilir yada sen çaktırmıyorsun öyle biri var galiba
Yok Murat Abi istediğim plakayı alsaydım dediğin gibi bir anlam ifade edecekti ama şuan öyle bir anlam yok "N" harfi tamamen sıradan oldu, benim tercihim "K" olmasından yanaydı
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Sizin gibi yeni yetme değiliz biz. Bizde büyüklere saygı var.
Örnek : Yaşını bilmediğin insanın üniversite bitirmiş Ahmet yaşlarında bir oğlu varsa abi denmez ona amca denir.
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
Orjinal yazı sahibi: mehmet
Ahmet hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız, belasız ve cezasız. Amcayıda bekliyoruz foruma
abi sen neden amca diyorsun ki? hadi ben desem tamamda) senin yaş kurtarıyo merak etme)))))))))))))
tamam işte biz amca deriz bize normal) ama sen??? ))) anladın sen onu
Babam 51 yaşında, kim nasıl isterse öyle hitap edebilir Buarada Mehmet Abi birde babamın 30 yaşında bir oğlu olduğunu daha duysan ne diyecektin kim bilir
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum