Babam için aldığımız 2.0cdti 160hp active select cosmo aracımıza tescil işlemlerinin birkaçgün gecikmesi sebebiyle cuma günü kavuşabildik. İki adet fotoğrafıda sizinle paylaşmak istedim.. Buyrun fotolar..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Araç 10 numara maşallah diyelimde plaka harfleri biraz garip olmuş
Allahtan Kazasız belasız sürüşler dilerim
Amin Abi Cümlemize inşallah. Plaka için istediğim harfleri vermeyen trafik şubedeki polisleri bolbol ANıcam artıkk..
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Hayırlı olsun kardeşim
Saoalasın Sufyan Abim
Orjinal yazı sahibi: opelmania
Hayırlı olsun Ahmet kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arada bu jantlar sportlarda vardı artık cosmoyadamı getirmişler
Teşekkürler Onurcum, 2011 de stil paket olarak gelen jantlar 2012de standart cosmo jantı olarak geliyor. Bu sport jantlar ise 2012de ki stil paketin jantı olarak gelecekmiş. Araçta flexiride olduğu için stil paket kapsamına girmiş..
Orjinal yazı sahibi: Montoya
Millet 1 tanesini bulamaz , sevgili Ahmette maşallah 2 tane
Hayırlı olsun diesel power...:P
Selamlar
Montoya Murat
Teşekkürler Murat Abi, bakalım lpg power mı diesel power mı hangisi bizi mutlu edecek görecez
Saolun arkadaşlar teşekkürler.. Az evel Hasan_apg09 geldi, üçünü yanyana fotoğraf çekelim diye ancak benim aracım bugün servise girdi 15bin bakımı için, Hasan abi ikisinin fotosunu çekti bakalım gün içinde paylaşır diye bekliyorum.. En kısa zamanda detaylı bi foto çalışması yapacağım elbet
ahmet ben bu jantları çok seviyorum ama bu arabada nedense küçük göründü gözüme birden 17 gibi durdu sanırım fotoların çekim açısından kaynaklandı:S hayırlı olsun bu arada PLAKAN güzelmiş a ve n
Herekese çok teşekkürler, saolun.. Teste gerek yok gibi duruyor, 1.6T karşısında 2.0cdti otomatik vitesin pek şansı yok
Gökhanım jantlar için aynı görüşe bende sahibim, güzel ama küçük görünüyor. Hasan abi az evel yanımdaydı, 17" mi diye şüpheye düştü ama değil, ortasının içe doğru girintili olmasından kaynaklanıyor olabilir..
Plaka istediğim gibi olmadı, bu haliyle benim için bi anlam ifade etmiyor. sevgili meslektaşlarını sevgiyle ANıyorum, yapacak bişey yok..
Yorum