malum kış geldi..2 hafta önce kışlıklara geçtim. ben yazın 245 / 45/ 19'' kullanıyorum . bunlara kışlık olmaz tabi( taban geniş old. birim başına düşen basınç kuvveti dolayıslada tutunma azalacağından), işte benim kışlık lastik ve jantlar...şunu itiraf edeyim 19'' ten 17'' e geçince araba pamuk gibi oldu ya...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bu da bizimkinin kışlıkları...
Collapse
X
-
Ynt: bu da bizimkinin kışlıkları...
Jantı düşürterek konfor arttığı gibi yol tutuşta artıyor.. hemde ekonomik . hemde eski jantlara sök takta hasar vermiyor tek kötü yanı Görsellik az bişi bozuluyor2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Zafer abi bugün senin aracın camına İnsigniaTeam kartviziti koydum sanırım Diyorum bu araç bir yerlerden tanıdık...Demek ki burda gördüm haha
Hangi apartmana geldin bilmiyorum ama ben Menekşe Sit. oturuyorum.Dışarı çıkıyordum aracı görünce koydum.Neyse sen de birisinin camına koyarsın artık2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
vay eymenim tahmin etmiştim zaten....abimler o beyaz apt. oturuyorlar.annemlerde arka tarafta caminin yanında oturuyorlar. o yüzden beni çukurambarda çok görürsün. sağol güzel bir sürpriz oldu...180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
Aynı kışlık lastiklerden aldım. Çok memnunum. Petlas yakıtta dahi belli etti. Şehir dışı 100 km ort. 8 litre yaktı. Hiç bu değerlere ulaşamamıştım. Direksiyon yumuşadı. Hatta araba artık tutunmadan dolayı pati bile çekmiyor. Kar performansı çok iyi.Yağmur performansı çok iyi. Herkese tavsiye ederim.OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
-
17 LİK OPC LERİ SIRF KIŞ İÇİN ,İST DAN SEL OTODAN GETİRTMİŞTİM...EVET PETLAS BENİ DE ŞAŞIRTTI . GAYET İYİ ÇIKTI. YUMUŞAK ,KAR PERFORMANSI İYİ. HİÇ 3 KAT PARA VERMEYE GEREK YOK BENCE. YERLİ SERMAYEMİZİ DESTEKLEYELİM.180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
-
2 aydır Petlas kullanıyorum. Alırken ben de tereddüt etmiştim ancak hakikaten çok iyi lastik. Kar buz ve yağmur performanslarını denedim hiç de fena değil. Konforu da cabası. Kesinlikle fiyatına göre çok iyi bir lastik. Keşke hep bu kalitede lastik yapsalar hiç başka marka almaya gerek yok. Yazlıklarda da tercih edebilirim diye şimdiden düşünüyorum.Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: drdilmen2 aydır Petlas kullanıyorum. Alırken ben de tereddüt etmiştim ancak hakikaten çok iyi lastik. Kar buz ve yağmur performanslarını denedim hiç de fena değil. Konforu da cabası. Kesinlikle fiyatına göre çok iyi bir lastik. Keşke hep bu kalitede lastik yapsalar hiç başka marka almaya gerek yok. Yazlıklarda da tercih edebilirim diye şimdiden düşünüyorum.
+1
Yorum
-
COK GÜZEL OLMUŞ biraz daha ince yanak olsaydı dahada hoş olurdu janttı nekadara aldınızHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum