Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1988 MERCEDES - BENZ 500 SEC (A)ufrecht (M)elcher (G)roßaspach.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1988 MERCEDES - BENZ 500 SEC (A)ufrecht (M)elcher (G)roßaspach.

Orjinal yazı sahibi: Serdogan
    Hayirli olsun hocam. Ne varsa eskilerde var
    Aynende öyle valla
    Orjinal yazı sahibi: Sensation
    babamın hayalide 500SEL di insignia alınca unuttu,her zaman bir mercedes sahibi olmak istemiştir,manda kasa olanlardan,ilerde belki kanına girip bi tane aldırırım
    Bunu yaşamak gerekiyor kesinlikle tavsiye ederim

Yorum

maşallah maşallah.ne diyim hayran hayran baktım.tüm yollada yıl ne olursa olsun bu araca insan kafasını çevirip bakıyo.tam bir yol canavarı gibi duruyor arabanız.allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
        maşallah maşallah.ne diyim hayran hayran baktım.tüm yollada yıl ne olursa olsun bu araca insan kafasını çevirip bakıyo.tam bir yol canavarı gibi duruyor arabanız.allah kaza bela vermesin.güle güle kullanın
        Bugün Aracı muayeneye götürdüm plaka işlemleri felan arabayı saklaya saklaya eve geri götürdüm 3 kişi fiyat teklifi yaptı hepside aldığım fiyatın üstünde ,başına gelenlerin ise haddi hesabı yok tedirgin oluyor insan
        Birde kasko yapılmıyor malesef çok zor bir durum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
          Araban ve sen yeşilçam filmlerini pek aratmıyorsunuz emre kardeşim Araç içi seyir halindeyken minik bir videoyu bizden esirgemeyeceksin herhalde
          En kısa zamanda inşallah kardeşim aracın bir kaç eksiği var onlarıda tamamlayımda yani eksik dediğim 1 numara film felan çektirecem yeni plakaları gelecek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Ohoo Cemil abi ayıp oluyor ama bizim arabanın forsu gitti valla
            Yok be koçum "Şahsedes" den 10 tanesi yan yana olsa bile senin "500 AMG"nin forsunu hayatta bitiremez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
              Ohoo Cemil abi ayıp oluyor ama bizim arabanın forsu gitti valla
              Yok be koçum "Şahsedes" den 10 tanesi yan yana olsa bile senin "500 AMG"nin forsunu hayatta bitiremez
              abi içinde bir tane 2.0 motor bir tane 1.6 ve birtanede 1.4 motorun toplamı var ama senin şahsedes bi ayrı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
                abi hayırlı olsun mükemmel duruyor arac kazasız ve arızasız gunlerde bın gez dolaş haha
                bu aletler fena yanlıyodur kesin tadını çıkar emre abi
                Sağol Orhun kardeşim Allah daha iyilerini sana versin
                Uzun şaftlı olduğu için yanlıyor ama küçük kasa araba kadar değil ama çok keyif veriyor kalkışta gaza dikkatli basmak gerekiyor

Yorum

emre abi hayırlı olsun

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
                    emre abi hayırlı olsun
                    Sağol kardeşim benim Allah daha iyilerini sana versin

Yorum

• Ynt: 1988 MERCEDES - BENZ 500 SEC (A)ufrecht (M)elcher (G)roßaspach.

Orjinal yazı sahibi: arslan.gonul
                      emre abi hayırlı olsun
                      Sağol kardeşim benim Allah daha iyilerini sana versin
                      saol abi inş

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        Tekrar maşallah diyelimde arabanın rengi gerçekten çok özel bir renk Bülent abinin resimlerde şampanya rengi duruyor. Emre benide gaza getirdin varya zor tutuyorum kendimi.. Bu araçtan kullanmış biri olarak nasıl bir heyecana sahip olduğunu tahmin ediyorum..
                        Abi şuan kendime bir araba daha bakıyorum valla bakarım sanada bir sec
                        Birde sec club kurarız bizde
                        Valla benim de sağım solum belli olmaz. Başka ne araç bakıyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                          Sevgili Emre, hayalini kurduğun araca biniyosun ya gerisi teferruat.

Hayırlı uğurlu olsun, gerçekten insan kullanmaya kıyamaz, bakar bakar... bakar. Yanı ne diyeyim ben de camlar açık haline bitiyorum.
                          İyi günlerde binmek nasip olur ve de Nazar deymez inşallah... (Hemen bir boncuk lütfen)
                          Çok Teşekkür ederim abim valla camlar acık halini görmek istiyorsan ilk buluşmada aramızda ol

Yorum

Tekrar maşallah diyelimde arabanın rengi gerçekten çok özel bir renk Bülent abinin resimlerde şampanya rengi duruyor. Emre benide gaza getirdin varya zor tutuyorum kendimi.. Bu araçtan kullanmış biri olarak nasıl bir heyecana sahip olduğunu tahmin ediyorum..
                            Abi şuan kendime bir araba daha bakıyorum valla bakarım sanada bir sec
                            Birde sec club kurarız bizde
                            Valla benim de sağım solum belli olmaz. Başka ne araç bakıyorsun?
                            Amerikan bakıyorum şuan abi

Yorum

Vay sağlam bir alet hayırlı olsun, güle güle kullan. Böyle arabaların tadıda başka olur, motor sesi bile ayrı bir güzeldir... clapclap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                                Vay sağlam bir alet hayırlı olsun, güle güle kullan. Böyle arabaların tadıda başka olur, motor sesi bile ayrı bir güzeldir... clapclap
                                Teşekkür ederim kardeşim sen gelip resim çekene kadar ben arabaları çoğaltıyorum sana bir sürü malzeme işte

Yorum

İşleniyor...
                                X