Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1988 MERCEDES - BENZ 500 SEC (A)ufrecht (M)elcher (G)roßaspach.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1988 MERCEDES - BENZ 500 SEC (A)ufrecht (M)elcher (G)roßaspach.

Emre hayırlı olsun süper yeminle. Kazasız belasız günlerde kullan kardeşim benim... Vallah çok sevindim senin adına.Maşallah Maşallah
    2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Emre'cim hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin...Araç ok gibi MaaşaAllah .ok gibi duruyor ..Kazsız cezasız binmek dileğiyle..
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Abi, uzun uğraşların sonucu gerçekten çok güzel bir araba bulmuşsun. Diğerkilerde hep içe sinmeyecek özellikleri vardı ama bu tamamen farklı bir şey. İlk gördüğümde arabayı kaplattın, jantını değiştirdin ve öyle fotoğrafını çektin sandım. Bu araba bu haliyle bile süper duruyor. Aracın orjinalliği, daha teybinin değiştirilmemesinden, bagajdaki etiketlerinin sökülmemesinden bile belli. Plakayı değiştirmeyi düşünüyor musun? 34 PMV 44 de güzel aslında. Çok hoşuma gitti. Tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız ve güle güle kullan.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Şu "ağzının tadını bilme" olayında sen iyice aştın artık Emre kardeşim, resimlere bakıp bakıp bu yazdıklarımdan başka diyecek bir şey bulamama gibi bir durum içerisindeyim

Hayırlı olsun, kazasız belasız binesin.
          2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

abi vallahi billahi mercedesten bana eski bir araba al deseler ilk tercihim SEC olurdu, 560 SEC filan arabaya aşıktım ben yaaa, abi ne diyeyim Allah kazasız belasız kullandırsın, kelimeler kifayetsiz, mükemmel bir araç çok orijinal ve çok diri duruyor, bir de 340 bg v8 var diyorsun, bu araba düz gider mi yaaa abi bu arabayı satacak olursan Allah sattırmasın da kesinlikle alıcısı benim haberin olsun, 150 bin dersen bile alırım abi vizelerden sonra ankaraya geliyorum şu anda konyadayım beni gezdircen bak sözü alayım da

Yorum

Emre kardeşim güzel günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlı olsun.

Yorum

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim inşallah herkesin gönlüne göre sahip olduğu böyle özel bir aracı olur gercekten diyorlardıda inanmıyordum böyle bir arabaya binersen başka hiç bir arabaya binesin gelmez diye gercektende dedikleri gibi oldu çok farklı ve çok özel bir araç içine oturduğunuz zaman o yıllardan itibaren bu arabanın ne yollardan gectiğini direksiyonunda kimlerin oturduğunu düşünmeden edemiyor insan ,
                Ki aracın ilk sahibi eski bir milletvekili ondan sonra bir mafya babası ondan sonra benim aldığım abilerim ve ben

Aracın ilk günden gümrük çıkış belgelerine kadar aracın faturasına kadar dosya halinde bütün bilgileri mevcut ilk yıllarda 240 bin marka alınmış bir arac 95 te gümrük çıkışlı.

Aracın yedek anahtarları orginal ekipmanları sağlık çantasına kadar herşey var daha detaylı bilgileride zamanla paylaşacam ,
                Bundan sonra sıra ikinci hayalimin çalışmalarına başlamış bulunmaktayım Allah kısmet ederse askerden önce gönlüme göre bişey bulursam onuda sizlerle tanıştırma fırsatım olacaktır

Bu arada bu araç satılık değildi bu aracı sağolsunlar sahibi olan abilerimiz benim isteğim sonucu bana sattılar sağolsunlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  Emre kardeşim tekrar hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız evinize varmış olmanıza çok sevindim.Koşuşturmaktan sizi iyi ağırlayamadım,inşaallah birkaç hafta sonra telafi ederiz Basri arkadaşımızda bizler gibi sohbeti çok güzeldi,onuda tekrar aramızda görmek isteriz....
                  Bülent abim daha nasıl ağırlayacan sabah aldın kahvaltıya götürdün tüm gün bizimle koşturdun Allah bin kere razı olsun hakkını helal et ben şöyle doya doya fırsat bulup sohbet edemediğimiz için üzüldüm ama söz Angaraya gel yaşatacam seni

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                    Hayirli olsun kardes
                    Bu sefer olmus
                    Gule gule kullan
                    Ne mutlu sana hayalini de gerceklestirdin

Radyo bile orijinal gorunuyor masallah
                    Arac ABD den mi gelmis ?
                    Hakan abi araç abd versiyon değil ama aracın sahibi abilerimizin bir ayakları yurt dışında olduğundan ötürü amerikan eksesuarlarlada desteklemişler arabayı,
                    Aracın teybi orjinal radyo-kaset çalar kolcağın altında 13 kasetlik gözde mevcut ben buna kaseti nerden bulacam derken içinde 5 tanede kaset vardı neyseki kaset olan gözlerde kırmızı yanıyor boş olanlar beyaz dikkat edersen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                      Maşallah çok güzel alet. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
                      Renk müthiş bu arada sadece Amerikan versiyonlarda var bu renk zaten göstergedende anlaşıldığı gibi araç Amerikan ve özel bir araba..
                      Murat abim çok teşekkür ederim aracı alma safhasına gelene kadar verdiğin destekten ötürü ve paylaştığın bilgilerden
                      Gönlümüze göre bulduk bi tane çok şükür

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TOGI
                        Emre hayırlı uğurlu olsun maşallah çok güzel ve bir o kadarda bakımlı duruyor .
                        Arac kendine aynı hatta daha fazla özeni gösterecek bir ele de geçmiş. Aracın şansı diyelim
                        Sakıncası yoksa maliyeti ne oldu ?
                        Tolga abim zaten önemli olan böyle bir araç sahibi olmak değil önemli olan bu aracı bu şekilde muhafaza edebilmek ve eskimeye değil yenileyebilmeye gayret etmek
                        Valla şimdiden derdine düştüm orjinal yazlık brandası var bende kışlık branda yaptırıyorum bakalım inşallah bu güzelliği uzun yıllar bu şekilde muhafaza edebiliriz

Yorum

Emrecim tekrar tekrar hayırlı olsun. Aracın 2. sahibinin adını merak ettim açıkcası.
                          2. araç planın askerden önceki marka- model nedir. ? Sabırsızlıkla bekliyom vallaha kardeşim.
                          Ha birde canlı canlı görmeyi arzuluyorum bir an evvel

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                            Emrecim tekrar tekrar hayırlı olsun. Aracın 2. sahibinin adını merak ettim açıkcası.
                            2. araç planın askerden önceki marka- model nedir. ? Sabırsızlıkla bekliyom vallaha kardeşim.
                            Ha birde canlı canlı görmeyi arzuluyorum bir an evvel
                            Kırmızı bir ......... (Boşluğu doldurunuz)
                            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

...Ferrari.

Yorum

hayırlı olsun abi araç çok güzel kazasız belasız
                                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                                X