gercekten mukemmel olmus masallah,su egsoz uclarını boyattıgın yerı ogrenebılır mıyım cok guzel duruyo,benım arac kırmızı oldugu ıcın jantları ve ucları sıyah a boyatmak ıstıyorum,nasıl olur acaba...
Akıllarda kalıcak bir kac opc den birini yaratmışsın
harbiden güzel olmuş bir çok kez duymussundur bi daha söyliyelim ustaların ellerine sağlık...
kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
teşekkür ederim , estağfurullah yaratmak Rabbimize mahsus , biz sadece hayal edip uyguluyoruz tabiki çok duydum ama mutlaka sizlerden daha fazla duymak isteyeceğim şeyde budur..
gercekten mukemmel olmus masallah,su egsoz uclarını boyattıgın yerı ogrenebılır mıyım cok guzel duruyo,benım arac kırmızı oldugu ıcın jantları ve ucları sıyah a boyatmak ıstıyorum,nasıl olur acaba...
teşekkür ederim Ali bey , beğendiğinize sevindim , benim eksozlarımı ümraniye sanayideki ustam boyuyo , ayrıca jant boyattığım farklı bi boyacım var o da bostancıda , düşünürseniz tabiki yardımcı olmaya çalışırım..benim şahsi kanaatim aracınız kırmızı olduğu için jant ve eksoz siyah kombinasyon çok güzel olucaktır , çünkü siyahla uyumlu en güzel renkler beyaz ve kırmızı..
teşekkür ederim Ali bey , beğendiğinize sevindim , benim eksozlarımı ümraniye sanayideki ustam boyuyo , ayrıca jant boyattığım farklı bi boyacım var o da bostancıda , düşünürseniz tabiki yardımcı olmaya çalışırım..benim şahsi kanaatim aracınız kırmızı olduğu için jant ve eksoz siyah kombinasyon çok güzel olucaktır , çünkü siyahla uyumlu en güzel renkler beyaz ve kırmızı..
ah be mustafa kardeşim araban çok güzel oldu egzoz uçlarında iddialı ve güzel de başka marka aracın jantı olmuyor bi turbonun jantlarını tak bak nekadar güzel olucak sonra
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum