Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
    gercekten mukemmel olmus masallah,su egsoz uclarını boyattıgın yerı ogrenebılır mıyım cok guzel duruyo,benım arac kırmızı oldugu ıcın jantları ve ucları sıyah a boyatmak ıstıyorum,nasıl olur acaba...
    Şaka yapıyorsundur umarım Ali'cim jantları falan boyatmayı düşünmüyorsun dimi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
      Gösterişli, can alıcı, kışkırtıcı Maşallah...
      clapclap clapclap
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
        herseyı cok guzel olmuş. cantlara bittim ben
        sağolasın kardeşim birileri duysun söylediklerini
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serdar köylü
          Akıllarda kalıcak bir kac opc den birini yaratmışsın
          harbiden güzel olmuş bir çok kez duymussundur bi daha söyliyelim ustaların ellerine sağlık...
          kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
          teşekkür ederim , estağfurullah yaratmak Rabbimize mahsus , biz sadece hayal edip uyguluyoruz tabiki çok duydum ama mutlaka sizlerden daha fazla duymak isteyeceğim şeyde budur..

cümlemize kazasız belasız inşallah...
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

gercekten mukemmel olmus masallah,su egsoz uclarını boyattıgın yerı ogrenebılır mıyım cok guzel duruyo,benım arac kırmızı oldugu ıcın jantları ve ucları sıyah a boyatmak ıstıyorum,nasıl olur acaba...
            teşekkür ederim Ali bey , beğendiğinize sevindim , benim eksozlarımı ümraniye sanayideki ustam boyuyo , ayrıca jant boyattığım farklı bi boyacım var o da bostancıda , düşünürseniz tabiki yardımcı olmaya çalışırım..benim şahsi kanaatim aracınız kırmızı olduğu için jant ve eksoz siyah kombinasyon çok güzel olucaktır , çünkü siyahla uyumlu en güzel renkler beyaz ve kırmızı..
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Daha fazlasi da olur ins ilerde rast gelirsek bigun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Şaka yapıyorsundur umarım Ali'cim jantları falan boyatmayı düşünmüyorsun dimi?
                nıye abı guzel olmaz mı,hatta bak mustafa kardesımın yaptıgı gıbı bır de tavan spoylerı,o da sıyah... off bence cok ıyı olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                  teşekkür ederim Ali bey , beğendiğinize sevindim , benim eksozlarımı ümraniye sanayideki ustam boyuyo , ayrıca jant boyattığım farklı bi boyacım var o da bostancıda , düşünürseniz tabiki yardımcı olmaya çalışırım..benim şahsi kanaatim aracınız kırmızı olduğu için jant ve eksoz siyah kombinasyon çok güzel olucaktır , çünkü siyahla uyumlu en güzel renkler beyaz ve kırmızı..
                  abı cok tesekkurler yakında rahatsız ederım.

Yorum

www.facebook.com/mstfkls

Yorum

DEHŞET-ÜL HARİKA...!

MAAŞALLAH...!

Yorum

Maaşallah gördüğüm en alimi ve güzel insignialardan biri sağ egzoz üstünde bir carpı farkettim o ne?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yara bandi haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Mustafacım maşallah diyelim, nazar değmesin. Bu kadar güzel bir canavarın yanında seni bu kadar düşündüren nedir acaba ? alala
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

ah be mustafa kardeşim araban çok güzel oldu egzoz uçlarında iddialı ve güzel de başka marka aracın jantı olmuyor bi turbonun jantlarını tak bak nekadar güzel olucak sonra

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                                DEHŞET-ÜL HARİKA...!

MAAŞALLAH...!
                                teşekkür ederim sağolun..
                                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                                X