Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Orjinal yazı sahibi: cagri
    oda doğru görüntü olarak kaybolacağı kesin bu halide güzel zaten kendini gösteriyor
    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Emeğine sağlık Mustafa kesinlikle kendine has ve güzel bir çalışma yapmışsın, kazasız belasız sürüşler dilerim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Maşaallah kardeşim mükemmel ötesi olmuş güle güle kullan
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

tekrardan maşallah mustafa abi anten ile egzoza yaptıgın kombine uyumlu olmuş daha yapıcak birşey kaldımı mat jant dene birde nasıl olcak bakalım
          Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
          GIBBON

Yorum

Maşallah diyelim, Mustafa kardeşim, allah kazadan, beladan, nazardan korusun.... güle güle kullan,

Yorum

Maşallah. Kardeşim yapma böyle şeyler burda kendimi zor zaptediyorum... Çok güzel olmuş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                Emeğine sağlık Mustafa kesinlikle kendine has ve güzel bir çalışma yapmışsın, kazasız belasız sürüşler dilerim
                teşekkür ederim Onur , cümlemize kazasız belasız
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                  Maşaallah kardeşim mükemmel ötesi olmuş güle güle kullan
                  çok sağol Bülent abim inşallah
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                    tekrardan maşallah mustafa abi anten ile egzoza yaptıgın kombine uyumlu olmuş daha yapıcak birşey kaldımı mat jant dene birde nasıl olcak bakalım
                    eyvallah Onur valla jantın rengi en son koyu renkteydi , yaklaşık 1-2 aydır öyleydi ama arkadaşlar mat renk konusunda hep başımın etini yediler değiştir parlak bi renk yap diye , bende en son cumartesi boyattım işte , bol vernikli parlak gümüş gri yaptım
                    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                      Maşallah diyelim, Mustafa kardeşim, allah kazadan, beladan, nazardan korusun.... güle güle kullan,
                      Amin Cemil abi çok teşekkür ederim inşallah
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                        Maşallah. Kardeşim yapma böyle şeyler burda kendimi zor zaptediyorum... Çok güzel olmuş...
                        ya ben aslında sırf sen artık gaza gel bişeyler yap diye sürekli evrim geçirtiyorum arabaya sen hala zincirleri kıramadın abi be
                        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                          ya ben aslında sırf sen artık gaza gel bişeyler yap diye sürekli evrim geçirtiyorum arabaya sen hala zincirleri kıramadın abi be
                          Zincirleri bir şekilde kırarız kardeş ama inanki zaman bulamıyorum.. Yoksa içim gidiyor vallahi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                            Zincirleri bir şekilde kırarız kardeş ama inanki zaman bulamıyorum.. Yoksa içim gidiyor vallahi...
                            zaman bende de yok zaten abi , benim ustalar sağolsunlar abim kardeşim gibi , akşamdan dükkanın içine bırakıyorum arabayı yapılıcakları kağıda not edip detayları görüşüyoruz , onlar ertesi gün güzel güzel yapıyolar , bende sadece gidip teslim alıyorum
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

serviste herkezden önce biz gördük son halini önce bir durulduk volkan abimle anten e alışamadık sonra kombine olmuş dedik maşallahı var kaplanın nazarlara dikkat edelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OrhunEA
                                serviste herkezden önce biz gördük son halini önce bir durulduk volkan abimle anten e alışamadık sonra kombine olmuş dedik maşallahı var kaplanın nazarlara dikkat edelim
                                sağolasın Orhun ama siz serviste gördüğünüzde son hali değildi ondan sonrada 1 günde ümraniye sanayide üstünden geçtiler
                                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                                X