tekrardan maşallah mustafa abi anten ile egzoza yaptıgın kombine uyumlu olmuş daha yapıcak birşey kaldımı mat jant dene birde nasıl olcak bakalım
eyvallah Onur valla jantın rengi en son koyu renkteydi , yaklaşık 1-2 aydır öyleydi ama arkadaşlar mat renk konusunda hep başımın etini yediler değiştir parlak bi renk yap diye , bende en son cumartesi boyattım işte , bol vernikli parlak gümüş gri yaptım
Maşallah. Kardeşim yapma böyle şeyler burda kendimi zor zaptediyorum... Çok güzel olmuş...
ya ben aslında sırf sen artık gaza gel bişeyler yap diye sürekli evrim geçirtiyorum arabaya sen hala zincirleri kıramadın abi be
Zincirleri bir şekilde kırarız kardeş ama inanki zaman bulamıyorum.. Yoksa içim gidiyor vallahi...
zaman bende de yok zaten abi , benim ustalar sağolsunlar abim kardeşim gibi , akşamdan dükkanın içine bırakıyorum arabayı yapılıcakları kağıda not edip detayları görüşüyoruz , onlar ertesi gün güzel güzel yapıyolar , bende sadece gidip teslim alıyorum
serviste herkezden önce biz gördük son halini önce bir durulduk volkan abimle anten e alışamadık sonra kombine olmuş dedik maşallahı var kaplanın nazarlara dikkat edelim
serviste herkezden önce biz gördük son halini önce bir durulduk volkan abimle anten e alışamadık sonra kombine olmuş dedik maşallahı var kaplanın nazarlara dikkat edelim
sağolasın Orhun ama siz serviste gördüğünüzde son hali değildi ondan sonrada 1 günde ümraniye sanayide üstünden geçtiler
Yorum