Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
    Orjinal yazı sahibi: dawn1974
    maaşallah lady gaga'lık bir araba olmuş haha.Avrupaya gitse meşhur olur.Elinize sağlık oleyy
    ne yaptın Şafak abi , güzelim gelin arabasını gittin kimin arabası yaptın , hakaret kabul ediyorum
    Herkes beğendiğini farklı yönde anlatmaya çalışıyor bence bende suskunluğumla .. anlatıyorum .. Allah (c.c.) kaza bela vermesin kardeşim ..Ağız tadıyla binmek nasip etsin
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

maaşallah lady gaga'lık bir araba olmuş haha.Avrupaya gitse meşhur olur.Elinize sağlık oleyy
      ne yaptın Şafak abi , güzelim gelin arabasını gittin kimin arabası yaptın , hakaret kabul ediyorum
      Mustafa tanınmışlık anlamında söz ettim.Baksana rezarvasyonlar başlamış evlilik için kardeşim.Alınma sakın.Reklamın iyisi kötüsü olmaz .Ayrıcana kötüde olmamış.Senle odakta görüştüğümüzde söylemiştim ön far harici çok iyi diye zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Herkes beğendiğini farklı yönde anlatmaya çalışıyor bence bende suskunluğumla .. anlatıyorum .. Allah (c.c.) kaza bela vermesin kardeşim ..Ağız tadıyla binmek nasip etsin
        amin cümlemize inşallah teşekkür ederim abicim sağolasın bende muhabbetine söyledim zaten
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Mustafa tanınmışlık anlamında söz ettim.Baksana rezarvasyonlar başlamış evlilik için kardeşim.Alınma sakın.Reklamın iyisi kötüsü olmaz .Ayrıcana kötüde olmamış.Senle odakta görüştüğümüzde söylemiştim ön far harici çok iyi diye zaten.
          yok Şafak abim şaka yapıyorum bende niyetinin iyi olduğunu tabiki biliyorum
          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Mustafa Bey, Maaşallah çok yakışıklı olmuş
            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Far karartma olayını bende düşünmüştüm fakat görüşte sıkıntı olur diye yaptıramamıştım.Sizden ricam gündüz farları açıkken bir fotoğraf kayobilirmisiniz ve birde görüşle ilgili yorumunuzu alabilirmiyim. Birde unutmadan Allah kazadan beladan korusun Maşallah çok güzel oldu aracınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                Mustafa Bey, Maaşallah çok yakışıklı olmuş
                teşekkür ederim Ahmet bey sağolun
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Far karartma olayını bende düşünmüştüm fakat görüşte sıkıntı olur diye yaptıramamıştım.Sizden ricam gündüz farları açıkken bir fotoğraf kayobilirmisiniz ve birde görüşle ilgili yorumunuzu alabilirmiyim. Birde unutmadan Allah kazadan beladan korusun Maşallah çok güzel oldu aracınız.

çok teşekkür ederim beğendiğinize çok memnun oldum , far karartmayı ben yaparken sadece fotoğraflarını çekip sonra sökerim diye düşünüyodum ama nedense yaptıktan sonra hiç sökesim gelmedi hala duruyo aynı şekilde , gece görüşte açıkça söylim hakikaten aşırı bi kaybınız oluyo , bide benim ön camlarda da film olduğu için oldukça zayıf şu anda , ama ben yinede çıkarmıyorum yani yolu yeterince gördüğümü düşünüyorum , bikaç gün içinde de özel bi xenon getirtiyorum 8.000 kelvinlik , farların rengide bembeyaz olucak , o zaman şimdikinden daha iyi bi görüş olacağına eminim , artık karar sizin gündüz fotoğrafı olarakta hazırda elimde farlar yanık olarak yalnızca bu fotoğraf var ;

Uploaded with ImageShack.us
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

led lambalar fotoğraf makinalarında sabit gözükmüyor, sürekli pırpır şeklinde yanıp söner, bu yüzden senin fotolarda hep sönük çıkmış abi
                    InsigniaTEAM

Yorum

• Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      led lambalar fotoğraf makinalarında sabit gözükmüyor, sürekli pırpır şeklinde yanıp söner, bu yüzden senin fotolarda hep sönük çıkmış abi
                      valla bana sorarsan parlamasındansa böyle sönük görünümü daha hoş
                      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Önce güvenlik sonra estetik derim .. mesleğimdeki gibi yani (önce fonksiyon sonra estetik gibi)
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Çok güzel görünüyor modifiye konusundaki zevkiniz tartışılmaz. Güle güle kullanın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            Önce güvenlik sonra estetik derim .. mesleğimdeki gibi yani (önce fonksiyon sonra estetik gibi)
                            elbette bende sonuna kadar katılıyorum , güvenlik konusunda tereddütüm olsa direk sökerdim bende filmleri , ama dediğim gibi ben yeterli görüşümü sağladığım için şimdilik durmasından yanayım...
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                              Çok güzel görünüyor modifiye konusundaki zevkiniz tartışılmaz. Güle güle kullanın.
                              çok teşekkür ederim sağolun , hepimiz araçlarımızı kazasız belasız kullanırız inşallah..
                              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

ben mi atalatım.ne kadara mal oldu acaba. benim merek ettiğim sadece dış görseller. tampon ön-arka led ler

Yorum

İşleniyor...
                                X