Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ĶÁМĨŃÁŔĨ III (34 KLS 50)

araç şahane olmuş Allah kaza bela vermesin yapılanlarda Odak imzası olduğu da göze çarpıyor zaten, ön tamponda ledler, iç mekan aydınlatma, sinyalli aynalar, Vauxhall logosu ...
    araba kadar fotoğraflarda çok çok iyi, arabayı çok iyi gösteriyor.
    spoilerda bir terslik var ama çıkartamadım fiber sanki?
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Allah kaza bela vermesin.Aracınız süper olmuş.Güle güle binin.Umarım 13 kasımda sizleri de anıtkabir ziyaretimizde aramızda görürüz.saygılar sevgiller
      Allah razı olsun , Rabbim cümlemize kaza bela vermesin inşallah , bu buluşmaya katılamicam ama bidahakine bi manim olmaz inşallah...

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
      araçla ilgili bilgi alabilirmiyiz biraz, motor da herhangibir modifiye varmı mesela, bide egzos nasıl?
      motorda sadece yazılım yüklemesi var , +45 civarı beygir aldık üstüne, gayette memnunum maşallah fazla fazla hissettiriyo , motor modifiyesiyle pek uğraşmıyorum uzun vadede sıkıntılı olduğu için , bana arabanın gücü fazlasıyla yetiyo eksoz konusunda dizel olduğu için bişey yapamadım , baya uğraşıp oynamak gerekiyo , o yüzden olduğu gibi bıraktım

Orjinal yazı sahibi: Ryoichi
      Mustafa bey bayramınızı kutlarım.

Öncelikle fotoğraf çekimleri gerçekten güzel çıkmış. Çekimler aracı çok güzel göstermiş. Aracın bulunduğu yerlerde aracı çok göstermiş.

Aracınızı gerçekten sevdim, çok güzel görünüme sahip istediğiniz şekle soktuğunuza inanıyorum. Fotoğrafları baya bekledik ama beklemeye deymiş..

13 Kasım'da muhakkak aramızda KAMİNARI III'ü görmek isteriz umarım katılım gösterirsiniz umarım..

Keyifli kazasız, belasız iyi sürüşler dilerim.

Saygılar
      beğendiğinize çok sevindim teşekkür ederim ,çok daha iyi fotoğraflar çekebilirdim ama beklediğinizi bildiğim ve söz verdiğim için bayram namazından sonra apar topar hemen gidip çektim ve siteye ekledim
      www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
        Hayirli olsun Allah kaza bela vermesin araç çok güzel olmuş.
        teşekkür ederim Allah razı olsun ,Rabbim cümlemize kaza bela vermesin...

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Mustafa kardeşim Ellerine sağlık döktürmüşün valla
        Ben kışlık olarak M5 jantı kullanıyorum ve çok beğenerek aldım fakat güzel resimlerle jantın ne kadar güzel olduğu bir kez daha ortaya çıkmış
        Güzel bir Çalışma olmuş Beğendiğim araclar arasında üst sıralara tırmandı bir anda Allah kaza bela vermesin nazarlardan esirgesin
        Bir çok yeri konusundada benim aracla benzerliği dikkat cekici olmuş bi kaç farktan haric benim araba mı bu diyecem nerdeyse
        sağolasın Emrecan , Allah razı olsun , cümlemize kazasız belasız inşallah , M5 jantı bence gayet güzel dediğin gibi , bende baya memnunum

bir gün kısmet olursa yan yana çekeriz fotoğraflarını o zaman anca çıkar farklı yanları ikisinin de

Orjinal yazı sahibi: Hasan
        İç aydınlatma süper Dışı hakkında yorum yapmıyorum zaten maşallah. Beklediğimize değdi ihihi
        sağolasın kardeşim beğendiğine sevindim

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
        bahsetmiş oldugunuz orjinal 20" OPC jantları epeydir araştırıyorum. bi abimiz birebir aynı (replica) ama 19" ini bi kaç hafta içinde getirecem dedi. bakalım nasıl görünüyolar

aracınız içinde 41 kere maşallah. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... clapclap clapclap clapclap clapclap
        Allah razı olsun , OPC jant bigün alıcak olursam gider orjinalini alırım valla , o kadar masraf edip emek verdikten sonra bizim arabalara replica opc jantı olmaz diye düşünüyorum
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Araç 11 numara maşaallah,Allah nazardan saklasın...
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            evet gerçekten aracınız çok güzel olmuş, opc body kitler çoğalsın, forumumuzun gücü ortaya çıksın bir de bir iki opc dahil edersek buraya off tadından yenmez Allah kazasız belasız cezasız hasarsız kullandırsın, merak ettiğim araçta galiba spacer var, ya da lastiklerin genişliği 275 filan mı blink , çok çıkık duruyor da ama çok yakışmış... ayrıca da güçlü dizeller lazım kesinlikle Emre abi bu araçla 320d'nin akibeti ne olur sence
            Valla kardeşim çok zor diye düşünüyorum yani denemek lazım 3.20 d yeni kasaların torkuda çok iyi birde en nihayetinde stockla kıyaslıyoruz hep oda ufak bir alpine yazılım attrısa zatn hiç bir arabayı mukayese edemez olacaz bu gidişle...
            Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            evet gerçekten aracınız çok güzel olmuş, opc body kitler çoğalsın, forumumuzun gücü ortaya çıksın bir de bir iki opc dahil edersek buraya off tadından yenmez Allah kazasız belasız cezasız hasarsız kullandırsın, merak ettiğim araçta galiba spacer var, ya da lastiklerin genişliği 275 filan mı blink , çok çıkık duruyor da ama çok yakışmış... ayrıca da güçlü dizeller lazım kesinlikle Emre abi bu araçla 320d'nin akibeti ne olur sence
            Spacer yok aracta Ömer kardeşim acılı cekimlerden öyle gözükmüş arkadan simetrik cekilmiş resmlere dikkat edecek olursan nizami olduğunu anlarsın,ben aynı jantı kumho kış lastikleri ile kullanıyorum ve 19 255 45 olarak muhtemelen Mustafanın Aracta bu ölçülerde...
            3.20lerle bi deneme olursa nasıl sonuç çıkar bilmiyorum denemek lazım ama benim beygir artırımından sonraki sonuçta da tork şu anda tam 400 , ben 3.20d'de kullandım , o yüzden şu haliyle 3.20den kesinlikle geri kalmayıp öne çıkacağını düşünüyorum..

araçta spacer yok evet normal görünüm olarakta çıkık duruyo , bende bu halini çok seviyorum zaten , bu jantın üretimini birçok marka yaptığı için ufak tefekte olsa farkları oluyo tasarım olarak , benim mesela bu janttan iki takım var , arabanın üzerindekiler bi zaman sonra ister istemez çiziliyo falan , çünkü bazen babamda kullanıp kaldırıma sürtüyo o zaman bende onları söküp diğer takımı takıyorum aynı jantlardan yani , onları takınca da bu çizilen jantları boyatıyorum tekrardan ,yani sürekli 8 tane jant devir daim oluyo işte her seferinde ufak ufak farklı tonlar deneyip birinde karar kılıcam sonra aynı renkten devam edicem

Orjinal yazı sahibi: cekY
            Heyt maşallah! Nazar değmesin, içi dışı çok yakışıklı olmuş Mustafa Abi. Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin inşallah
            teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun , cümlemize kazasız belasız

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            İyi bayramlar Mustafa bey;

Maşallah Diyelim Allah Nazarlardan saklasın
            sağolun Fatih bey teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: duownage
            iyi bayramlar hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim plakanızda uyumlu olmuş daha ne olsun güle güle eskitin
            hayırlı bayramlar , teşekkür ederim cümlemize kazasız belasız , evet plaka soyadımla uyumlu baya uğraştım ama aldım sonunda

Orjinal yazı sahibi: tornado
            Maşallah,dehşetül vahşet olmuş

teşekkür ederim
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
              araç çok güzel olmuş,jantlar bana da spacer var gibi görünüyor,ya da jantlardan mıdır bilemedim cıkık ve cok hoş duruyor,güle güle kullanın
              teşekkür ederim yok spacer takmadım , jantların farklı markalarda üretimi olduğu için bunda öyle bi görünüm oluştu

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              iyi bayramlar bende odakta görmüştüm aracı plakadan hatırladım hatta e 5 te bi gün bizim forumdan birine yakalanmışssınız kim olduğunu hatırlamıyorum ama erhan olabilir
              hayırlı bayramlar , valla ben farkına varmadım hiç yani denk gelmedim kimseye biri görmüşse bilemiyorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
              bu arada yay olsa acaba nasıl olur bu jantlarla?
              valla çok güzel olacağından şüphem yok ama niyetim yok şimdilik

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
              Çok güzel bir araç güle güle kullanın
              teşekkür ederim sağolun

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
              Çok bıçkın ve sportif bir görünüm. Bir çok detay elden gevçmiş. Tebrikler.
              Güle güle kullanınız Mustafa bey.
              çok teşekkür ederim sağolun , valla en başında çok ellemicem dedim ama napalım işte içimizde var ister istemez o da olmuşken şu da olsun bu da olsun diye diye bu hale geldi
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                İyi akşamlar Mustafa bey, gerçekten görüntüler çok güzel, aracınızı kazasız belasız güle güle kullanın. Plaka tam uyum sağlamış tam "KLAS" bir görüntü olmuş...
                iyi akşamlar çok teşekkür ederim , Rabbim cümlemize kaza bela vermesin inşallah , benim plaka da 3 mana çıkıyo , KELEŞ , KLAS ve KALAS , benim amacım keleşti sadece ama araya ister istemez klasta oldu , üçüncüyü ben kullanmıyorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                arabanız gercektende cok guzel cok emek harcamıssınız cok hos tatlı olmus. benımde yapmak ıstedıgım araba seklıne sokmussunuz arabanızı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın masallah benım burda dıyor! bu arada arabanızın motor 2.0 t mı? chıplı kac bg oldu ?
                çok teşekkür ederim , Allah razı olsun , daha güzelleri sizlerin olur inşallah

evet motor 2.0 CDTI , şu anda da 205 bg ve 400 tork

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                wayy supermıs stock 1.6 t ıle kalksa acaba sonuc ne olur
                valla bilemicem , deneyen olursa bizde öğrenmiş oluruz

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                araba süper olmuş ellerinize saglık yanlızca dikkatimi ceken o arabaya yakışmayan emniyet kemerine takılı emniyet tokası hiç yakışmamış ihihi
                Orjinal yazı sahibi: ozkanc
                Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                araba süper olmuş ellerinize saglık yanlızca dikkatimi ceken o arabaya yakışmayan emniyet kemerine takılı emniyet tokası hiç yakışmamış ihihi
                Masallah, Allah nazardan saklasin. Bu arabalarin en guzel yani emniyetli ve guvenli olmasi. Lutfen emniyet kemerinizi ihmal etmeyiniz. O emniyet kemeri sayesinde, size su an yazabiliyorum. Yoksa bu satirlari okuyamayabilirdiniz.
                çok teşekkür ederim amin , hassasiyetiniz için de ayrıca teşekkür ederim ,sonuna kadar katılıyorum ama napalım işte alışkanlıklar sürekli in bin in bin sevmiyorum maalesef , kendimi alıştırmak istiyorum takmak için ama henüz kısmet olmadı maalesef

Orjinal yazı sahibi: cagri
                araç şahane olmuş Allah kaza bela vermesin yapılanlarda Odak imzası olduğu da göze çarpıyor zaten, ön tamponda ledler, iç mekan aydınlatma, sinyalli aynalar, Vauxhall logosu ...
                araba kadar fotoğraflarda çok çok iyi, arabayı çok iyi gösteriyor.
                spoilerda bir terslik var ama çıkartamadım fiber sanki?
                Allah razı olsun , Rabbim cümlemize kaza bela vermesin , evet birçok işlemim odakta yapıldı , sağolsunlar çok emek verdiler yok fiber değil , plastik

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                Araç 11 numara maşaallah,Allah nazardan saklasın...
                çok teşekkür ederim , hepimizin araçlarını Rabbim nazarlardan kötülüklerden korusun inşallah...
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Maşallah,maşallah...Mustafa abi Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin...OPC bir başka oluyor bir de beyaz olunca
                  2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                    Maşallah,maşallah...Mustafa abi Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin...OPC bir başka oluyor bir de beyaz olunca
                    sağolasın kardeşim , cümlemize kazasız belasız , beyazın üstüne tanımam
                    www.facebook.com/mstfkls

Yorum

masaallah gule gule kullanın
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                        masaallah gule gule kullanın
                        teşekkür ederim sağolun
                        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Bayıldımmmmm. Allah nazardan saklasın çok güzel olmuş. Güzel günlerde kullanırsınız inşallah.
                            Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

böyle koymayın ya benimkine araba diye binesim gelmiyor
                              Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                                kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle
                                teşekkür ederim cümlemize inşallah...
                                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

İşleniyor...
                                X