iyi bayramlar bende odakta görmüştüm aracı plakadan hatırladım hatta e 5 te bi gün bizim forumdan birine yakalanmışssınız kim olduğunu hatırlamıyorum ama erhan olabilir
İyi akşamlar Mustafa bey, gerçekten görüntüler çok güzel, aracınızı kazasız belasız güle güle kullanın. Plaka tam uyum sağlamış tam "KLAS" bir görüntü olmuş...
arabanız gercektende cok guzel cok emek harcamıssınız cok hos tatlı olmus. benımde yapmak ıstedıgım araba seklıne sokmussunuz arabanızı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın masallah benım burda dıyor! bu arada arabanızın motor 2.0 t mı? chıplı kac bg oldu ?
arabanız gercektende cok guzel cok emek harcamıssınız cok hos tatlı olmus. benımde yapmak ıstedıgım araba seklıne sokmussunuz arabanızı kazasız belasız kullanmak nasıp etsın masallah benım burda dıyor! bu arada arabanızın motor 2.0 t mı? chıplı kac bg oldu ?
2.0 cdti 160 hp chipli-ymiş
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
araba süper olmuş ellerinize saglık yanlızca dikkatimi ceken o arabaya yakışmayan emniyet kemerine takılı emniyet tokası hiç yakışmamış ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
araba süper olmuş ellerinize saglık yanlızca dikkatimi ceken o arabaya yakışmayan emniyet kemerine takılı emniyet tokası hiç yakışmamış ihihi
Masallah, Allah nazardan saklasin. Bu arabalarin en guzel yani emniyetli ve guvenli olmasi. Lutfen emniyet kemerinizi ihmal etmeyiniz. O emniyet kemeri sayesinde, size su an yazabiliyorum. Yoksa bu satirlari okuyamayabilirdiniz.
Yorum